Boligjakten er tilbake på Viaplay, Viafree og TV3 29. januar

tv3

I den nye sesongen av Boligjakten får vi et gjensyn med Karianne Amlie, Hans Christian Espenes og Per Elling Sylte. De tre eiendomsmeglerne skal nok en gang hjelpe folk med å slå kloa i drømmeboligen. Boligjakten har sesongpremiere på Viaplay, Viafree og TV3onsdag 29. januar klokken 21.30.

– I denne sesongen får jeg brynet meg skikkelig! En tobarnsmor som er skilt, bor på hotell og MÅ ha bolig kjapt, et annet par bor i drømmefunkishuset, men på feil sted. Jeg ser også på boliger i 10-millioners-klassen og skal hjelpe en ung gutt med å selge en stor leilighet på Frogner som han har arvet av en onkel. Det blir full fres og mye variasjon. Jeg har virkelig storkost meg på opptak og gleder meg til å vise dere hvor bra det er blitt, sier Karianne Amlie som til daglig jobber som eiendomsmegler for Aktiv i Oslo.

Les også:  Nye kjøkken-trender hos Designa i Bodø

I det første programmet møter vi nettopp tobarnsmoren Ingrid som er desperat etter å få en ny start, og ikke minst skape et hjem sammen med den lille familien sin. Klarer Karianne å hjelpe henne med å oppfylle boligdrømmen? Småbarnsforeldrene Toril og Eivind vil ut av leiligheten sin i Oslo-gryta, men greier Hans Christian å finne en bolig med kort nok reisevei til jobb for familien?

Les også:  – Planlegg høstferien nå

Hans Christian, Karianne og Per Ellings oppgave og ønske er å oppfylle boligdrømmen til de ubesluttsomme, de som har gitt opp å finne noe på egen hånd, og de som ikke aner hva de egentlig vil. Mange har urealistiske krav til standard og plass i forhold til pengene de har å bruke. 

Ikke alle visninger faller i smak og derfor må meglerne våre tenke kreativt og få med boligkjøperne på kompromisser. Noen blir overrasket over å like områder de ikke ante eksisterte, mens andre innser at man kan endre interiøret – og dermed fremstår boligen helt annerledes! 

Les også:  Guide for single nordmenn: Slik starter du å date igjen

Meglerne skal hjelpe vanlige folk med det som kan virke som en overveldende og vanskelig oppgave – å kjøpe bolig. Forhåpentligvis går de dyktige meglerne seirende ut av de nervepirrende budrundene, slik at flyttebyrå kan bestilles.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.