Bodøværing nominert til frisørenes Oscar

kry frisør

Diana Helen Jakobsen, fra Kry Frisør AS i Bodø, er nominert til «Årets frisør» 2019. Lørdag 16. mars inntar tusenvis av frisører Petter Stordalens nye storstue, The Hub, for å få med seg arrangementet «Hår & Skjønnhet».

En av de gjeveste prisene som deles ut under arrangementet er «Årets frisør», og bødværingen Diana Helen Jakobsen er en av 16 nominerte.

Fortjener å skinne
Det er fantastiske frisører over hele landet, så det er nominert fire fra fire forskjellige regioner (region nord, region vest, region øst, region Oslo). De fortjener å skinne alle sammen, sier Anne Mari Halsan, administrerende direktør for Norske Frisør- og Velværebedrifter (NFVB).
I verdensklasse

Les også:  Arctic Race of Norway: Må ha over 100 løypevakter i Bodø

Halsan håper de nominerte bidragene, deriblant Diana Helen Jakobsen, gir inspirasjon til samtlige frisører i Norge.

«Årets frisør» henger høyt for alle frisører i Norge. De nominerte viser hvor mye fagkunnskap den norske frisørbransjen har, som definitivt er i verdensklasse, sier Halsan. «Hår & Skjønnhet» arrangeres av bransjeforeningen NFVB i NHO Service og Handel.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.