Bodø/Glimt signerer Layouni

amor glimt

Bare tre dager etter opprykket er første spiller signert. Amor Layouni kom til Bodø/Glimt fra Elverum sommeren 2017. Etter en overbevisende høstsesong belønnes han nå med ny kontrakt med de helgule fra Bodø.

Kontrakten strekker seg ut sesongen 2018 og har en opsjon på to nye år. Layouni scoret ett av de fire målene da Bodø/Glimt slo Florø 4-1 i søndagens kamp. En kamp hvor de også sikret seriemesterskapet i OBOS-ligaen. Layouni stortrives i Bodø.

Les også:  Politiet sikrer Aspmyra under Bodø/Glimt – Lugano

– Det er en koselig by og mange bra karer på laget. I tillegg er det gode trenere rundt laget, sier Layouni til glimt.no etter signeringen.

Om den ferske kontrakten sier Layouni følgende:

– Det kjennes bra. Jeg har virkelig kommet i gang igjen denne høsten og jeg har utviklet meg allerede på de månedene jeg har vært her. Det kjennes bra for fremtiden, forsikrer han.

Les også:  Ørjan blir Brand Manager for Lexus Bodø

Mer gul jubel
Svensken har vist gode tendenser de siste kampene og har notert seg for to scoringer for Glimt i årets sesong. Den første kom borte mot Ull/Kisa for en ukes tid siden. Nå venter det nye mål i den gule drakta.

– Vi skal fortsette som vi har gjort og avslutte sesongen som vi har gjort og jeg vil fortsette den utviklingen jeg har hatt, sier Layouni.

Les også:  Eliteserien: Glimt vant mot Sarpsborg 08

Nå gjenstår fire kamper av årets sesong før en velfortjent ferie. Neste år går både Glimt og Layouni et spennende år imøte.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.