Bodø-politikeren Håkon Andreas Møller (MDG): Sylvi Listhaug er en høyreradikal hatpredikant

facebook

Justis-, beredskaps- og innvandringsminister Sylvi Listhaug (FrP) har i lang tid måttet tåle mye negativ omtale i norske medier og hets på sosiale medier, det toppet seg for et par dager siden da Bodøposten.no kunne avsløre at Listhaug hadde blitt drapstruet på Facebook.

Drapstrusselen og den negative omtalen av FrP-politikeren førte til en folkeaksjon der folk fra hele landet sendte blomsterbuketter til Listhaug for å vise henne støtte. Inga Marte Thorkildsen (SV) mente det var rasistisk å sende henne blomster, også Eskil Pedersen (AUF) mente de som sendte blomster var rasistiske og høyreekstreme.

Les også:  Ørjan blir Brand Manager for Lexus Bodø

Blomsteraksjonen fikk til og med Inger Heidi Francker (Ap) til å forsøke å presse blomsterleverandøren Interflora til å stanse leveringen av blomster.

Nå blir Listhaug igjen utsatt for hets på internett, denne gangen er det Håkon Andreas Møller (MDG) i Bodø som har noe negativt på hjertet om Sylvi Listhaug.

– Ministeren kan melke kyr og har kors rundt halsen. Men dama er en høyreradikal hatpredikant. Intet mindre, skriver Håkon Andreas Møller offentlig på Facebook.

Les også:  Vil legge ned sykehuset i Lofoten: Alle melder seg ut av Vestvågøy Arbeiderparti

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=10160097823250361&id=868025360

Ironisk nok skal Bodø-politikeren snart stemme på en uttalelse fra Bodø kommune mot hets på nettet 22. mars ifølge Resett.no.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.