Bodø på topp 5 over de frekkeste kommunene i Norge

sinful

Vi nærmer oss slutten av 2021, og Sinful.no har nok en gang tatt en titt på nordmenns sexvaner. Basert på nesten 1 million bestillinger har vi kåret årets frekkeste kommune, de frekkeste navnene og funnet mange andre morsomme fakta om nordmenns sexliv.

Nye data fra Nord-Europas største nettforhandler av sexleketøy viser hvor i landet vi finner de frekkeste og mest kinky nordmennene. Bodø er nummer 5 på listen over de frekkeste kommunene og nummer 20 på listen over de mest kinky kommunene.

Les også:  Jitse fra Andøy er delegasjonsleder til SVs landsmøte

Konseptet «sexual wellness» er på alles lepper. På bare to år har antallet Google-søk på «sexual wellness» økt med hele 125 prosent på verdensbasis.

– Fenomenet handler om å ta vare på sin seksualitet, lyst, kropp og kjønn. Vi har aldri vært mer bevist om at sex er mye mer enn penetrering og raske orgasmer, sier Ditte Jensen, Sexual Wellness Ekspert hos Sinful.

Les også:  Spennende baderomsnyhet fra Designa i Bodø

Det er også kjøpt masse dildoer i løpet av året. Faktisk så mange at de ville strukket seg hele 18 kilometer hvis de hadde blitt lagt etter hverandre. Dette tilsvarer det skjeve tårnet i Pisa 325 ganger etter hverandre.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.