Bodø kommune fikk arbeidsgiverpris

delta

Bodø kommune tildeles årets arbeidsgiverpris fra Delta. De får prisen blant annet for å satse på «gull i egne rekker».

– Bodø kommune har en aktiv arbeidsgiverpolitikk med respekt for de ansattes medbestemmelse. Delta gir dem prisen fordi de ivaretar partssamarbeidet, satser på kompetanseutvikling og aktivt tester ut nye måter å løse og fordele oppgavene på i pleie og omsorgstjenestene, sier forbundsleder i Delta, Trond Ellefsen.

Les også:  PODCAST: Ny ordfører i Bodø

– HR-strategien i Bodø kommune bygger på «gull i egne rekker». Kompetanseutvikling og dermed mulighet for både mestring og karriereutvikling bidrar også til at ansatte forblir attraktive medarbeidere. Det gir både fornøyde ansatte og bedre kommunale tjenester, sier Ellefsen.

Han viser også til at Bodø kommune i samarbeid med tillitsvalgte aktivt tar del i pilotprosjekter for å skape bedre oppgavedeling mellom de ulike yrkesgruppene i tjenestene.

Les også:  Savnet mann i Bodø: Politiet ber om tips

– Det skaper både godt samarbeid og bedre tjenester. Samtidig bidrar de med viktig kunnskap som er viktig for andre kommuner.

– Denne prisen er en veldig hyggelig tilbakemelding på det arbeidet med vi gjør som arbeidsgiver i samarbeid med dyktige tillitsvalgte. God involvering av ansatte og medbestemmelse er en forutsetning for å lykkes med omstillingen av Bodø kommune, sier kommunedirektør Kjell Hugvik.

Les også:  Feil oversettelse banet vei for sjødeponi

Hovedtillitsvalgt for Delta i Bodø kommune Mona Eilertsen er forslagsstiller og stolt på vegne av kommunen:

– Bodø kommune er en god arbeidsgiver og det er veldig hyggelig å kunne vise at vi setter pris på samarbeidet, sier Mona Eilertsen.

Prisen ble delt ut i forbindelse med Deltas representantskapsmøte 24. november 2022.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.