Boblende nyhet: Quooker lanserer CUBE

handeland

Nå lanserer Quooker CUBE som gir deg forfriskende avkjølt vann med eller uten bobler rett i glasset. Samme kran gir deg også kaldt, varmt og kokende vann rett fra springen.

– Med Quooker kan du ta farvel med vannkoker, kullsyremaskin og vanlig kaffemaskin på kjøkkenbenken – og til alle vannflaskene i kjøleskapet. Quookers produkter er resultatet av over 50 år med innovasjon. De er patenterte og gjennomtestede, og fås i modeller for enhver kjøkkensmak. Du får både vakker design og en enklere hverdag med en Quooker på kjøkkenet, sier Peter Bjørno landssjef i Quooker Norge

Les også:  Advarer: Mildværet gir risiko for vannskader

Nå serverer Quooker 5 typer vann fra samme kran: Kaldt, varmt, kokende og avkjølt vann samt vann med kullsyre. Bare ved å åpne vannkranen kan du raskt og enkelt lage deg en kopp kaffe eller slukke tørsten med forfriskende, avkjølt vann med kullsyre

Med Quooker trenger du bare 1 vannkran på kjøkkenbenken.

En Quooker består av en kran på kjøkkenbenken og en beholder med kokende vann plassert under kjøkkenbenken. For å få 5 typer vann i Quooker-kranen kobler du til en CUBE kjøleenhet, som også skal plasseres under kjøkkenbenken.

Les også:  Fiskeriministeren på klippfisk-frieri i Portugal

CUBE kjøler ned vannet og den har en CO2-flaske koblet til slik at du kan tilsette kullsyre til det vanlige kranvannet ditt. Du skifter enkelt mellom kokende vann og vann med kullsyre ved hjelp av det barnesikrede betjeningsgrepet på kranen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.