Bjørn-Ola Willassen lyser opp byen

willassen

Mange har sikkert fått med seg at linken har fått et lysshow som er godt synlig i mørket over hele Bodø sentrum. Men ideen om lyset på linken fikk Bjørn-Ola Willasen for hele to år siden.

Bjørn-Ola er en kjent person i Bodø som tidligere supportersjef i Bodø/Glimt, og det var også han som ble ildsjelen bak det spektakulære lysshowet som er den store snakkisen i Bodø akkurat nå.

Les også:  Bodø Energi: – Ingen grønn omstilling uten fjernvarme

– Jeg går mye turer til linken og kom på ideen at det hadde vært fint med et lys i mørketida der og prøvde å få gjennomført prosjektet til byjubileet i fjor, sier Bjørn-Ola.

Han hadde møter med daværende ordfører i Bodø kommune, Ole Henrik Hjartøy, og andre for å realisere det, men finansieringen kom ikke på plass.

Men Willassen ga seg ikke. Han jobbet videre med lyset på linken og fikk til slutt støtte fra flere personer i Bodø som kunne stille opp med pengene som trengtes, beløpet ble på rundt 100.000 kroner.

Les også:  Den nye trendgrønnsaken: Brokkolini

– Jeg er kjempetakknemlig til de hadde troen på meg og støttet prosjektet økonomisk, og jeg vil også takke Lydteamet som gjorde jobben, sier Bjørn-Ola.

Han har fått masse skryt på Facebook av folk som er imponerte over ideen, og det er det lett å skjønne. Bjørn-Ola har bokstavelig talt lyst opp byen nå i mørketida.

– Vi diskuterer nå å få igang en prosjektgruppe som kan gjøre dette i årene fremover, for jeg håper dette kan bli en tradisjon, avslutter Willassen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.