ANNONSE: Billige forbrukslån i Bodø

forbrukslån

Det trenger ikke være dyrt å låne penger, ikke om du bor i Bodø heller. Men da gjelder det å velge rett lånegiver. Om du går til din vanlige bank kan det nemlig hende at du ikke får den beste renten på lånet ditt, enten du skal låne penger til bil, MC, scooter eller oppussing.

Og velger du feil bank kan det koste det mye penger. Så hvordan finner man den laveste renten og velger rett bank? Det er faktisk ganske enkelt.

Les også:  ANNONSE: Gjenoppblomstringen av plakater i moderne interiører

Internett hjelper deg med å finne den beste banken, og det er faktisk helt gratis å gjøre det. Axo Finans hjelper deg med å finne det billigste lånet, uansett hva du skal bruke pengene til. Du kan låne opptil 500.000,- kroner og du får svar i løpet av noen timer, pengene kan du ha på konto om en dag eller to.

Les også:  ANNONSE: Gjenoppblomstringen av plakater i moderne interiører

Klikk her får å sammenligne lån helt gratis. Det er ingen forpliktelser ved å fylle ut låneskjemaet. Lånesøknaden din sendes til en rekke banker som konkurrerer mot hverandre for å få deg som lånekunde.

Resultatet: et billig lån, raskt og enkelt.

Eksempel eff.rente 15,84%, 65000,-, o/5 år, etabl.geb. 950,-, Totalt: 92334,-.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.