Bil i Nord AS blir forhandler for Subaru

ratt subaru

Det er store forventninger knyttet til Subaru sin aller første elbil, e-SUVen Solterra. Den kommer i 2022, og avtalen med Bil i Nord tilfører Subaru solid styrke i forhandlerleddet nord i landet.

– Bil i Nord er en stor og viktig aktør i nord. Subarukundene er trofaste og kvalitetsbevisste, og de venter nå i spenning på vår første elbil. De fortjener og forventer det beste når de skal handle ny Subaru. Sammen skal vi nå ut til nye kundegrupper og ikke minst til våre trofaste kunder, sier Torbjørn Lie, daglig leder i Subaru Norge AS.

Det vil bli salg og service av Subaru hos Bil i Nord-forhandlerne på Mosjøen, Svolvær, Bodø, Harstad, Leknes, Sortland og Finnsnes.

Les også:  Vil legge ned sykehuset i Lofoten: Alle melder seg ut av Vestvågøy Arbeiderparti

– Nå skal Bil i Nord sørge for at det blir enda flere Subaru i nord! Subaru har alltid laget bra biler. Vi gleder oss enormt til å selge den hel-elektriske arvtakeren Solterra, den er vi sikre på vil slå an i nord, sier en optimistisk Thor Drechsler, konsernsjef i Bil i Nord AS.

Subaru Norge AS er et selskap i Gill Gruppen som har hatt en sentral rolle i norsk bilhistorie i over åtti år. Nå satser Gill Gruppen på hundre prosent elektrisk sortiment. Gruppen importerer også suksessen MG i Norge, og har allerede samarbeidet veldig bra med Bil i Nord om salg av dette merket, så partene kjenner hverandre godt.

Les også:  Ørjan blir Brand Manager for Lexus Bodø

Bil i Nord har på 25 år skapt et solid renommé i regionen med ti forhandlere, og har ambisiøse vekstplaner. Når Subaru nå styrker laget med Bil i Nord, øker merket sin tilstedeværelse med enda en forhandler og 7 nye lokasjoner. På den måten forsterker Subaru Norge AS sitt forhandlernett med salg og service i hele landet.

Subaru Norge AS har solgt over 55 000 biler i Norge, og har blant landets mest lojale kunder som kjører Subaru mil etter mil, modell etter modell. Fremkommelighet og driftssikkerhet er Subaru sitt varemerke. Subaru har vært en pionér på firehjulstrekk, og er blant de produsentene som har solgt flest biler med firehjulstrekk i verden.

Les også:  Boliger til flytninger i Nordland: – Vil ha frivillighet framfor tvang

– Med Subaru kommer du dit du vil, når du vil, helt uavhengig av om du bor i sør eller nord. E-suven Solterra har selvsagt firehjulstrekk som standard, det er snakk om samme DNA som før, men med fremtidens drivkraft. Vår e-SUV spiller på lag naturen, sier Torbjørn Lie. 

Samarbeidet trer i kraft fra 1. november 2021.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.