Betsson utbetaler Liverpool-gull allerede nå

fotball

Premier League er kun så vidt over halvspilt. Likevel mener Betsson at Premier League 2019/20 er avgjort og betaler ut alle enkeltspill på seriegull til Liverpool. Det forteller spillselskapet i en pressemelding.

– Det er bare å gratulere de som har tippet at Liverpool vinner serien denne sesongen. Vi mener at sannsynligheten for at de kaster bort den ledelsen de har opparbeidet seg er så godt som fraværende. Derfor velger vi å betale ut alle enkeltspill på seriegull til Jürgen Klopp og hans lag. Spillerne vil allerede nå finne utbetalingen på sin konto, forteller pressesjef i Betsson, Joakim Ingebrigtsen.

Klokken 18:30 på lørdag står Tottenham på motsatt banehalvdel, og normalt ville bortekamp mot Spurs bli sett på som en av sesongens vanskeligste kamper. Men laget ledet av Jose Mourinho har slitt den siste tiden, og Liverpool er klare favoritter til storkampen. Derfor velger Betsson å betale ut seriegull oddsen allerede nå, og frykter ikke hva et eventuelt poengtap til helgen vil ha å si for Liverpools sjanser til å bli seriemester:

Les også:  Telenor: Fotball-EM får mobilnettet til å koke

– Akkurat nå er oddsen på borteseier rundt 1,70, og vi regner med den kommer til å synke inn mot kampstart. Lagenes form tatt i betraktning bør dette bli tre nye poeng til Liverpool, og skulle de gå på en smell tror vi ikke det vil ha mye å si med tanke på deres sjanser til å ta gullet til slutt. I det store bildet er de for suverene, forklarer Ingebrigtsen.

– Det er ikke første gang vi utbetaler gevinst på ligavinner før serien er ferdigspilt, men at det skjer med hele 18 kamper igjen for serielederen er ny rekord med god margin. Den vinnermaskinen Jürgen Klopp har skapt virker ustoppelig. Da er det bedre for våre oddsspillere å få pengene inn på konto nå, istedenfor å måtte vente til april eller mai, forklarer Ingebrigtsen, og forteller at det er en betydelig sum penger som nå bytter hender:

– Manchester City var stor oddsfavoritt før seriestart, men Liverpool har vært det laget som klart flest har tippet på. Over femti prosent av alle spill har kommet på seriegull til Liverpool. På det høyeste var oddsen på Liverpool 3,50, og med flere solide innsatser er det en voksen sum som nå finner vei inn på kontoene til våre spillere. Jeg kan ikke gå inn på et nøyaktig beløp, men la meg si det slik at dette blir en veldig trivelig helg for mange Betsson-spillere.

Les også:  Telenor: Fotball-EM får mobilnettet til å koke

Pressesjefen forteller videre at oddsen på Liverpool-gull nå er 1,03. Det vil si at selskapets oddssettere har regnet seg frem til at det er over 95 prosents sjanse for at Liverpool tar sitt første seriegull siden 89/90-sesongen, og han har en klar beskjed til supporterne som frykter at seriegullet kan ryke: 

– Jeg tipper det vil være noen fans som roper at vi “jinxer” Liverpool nå, men det mener vi ingen trenger å frykte. Vi snakker om et lag som har ikke har tapt på ett år i serien, som har tatt 85 av de siste 87 mulige poengene. Klopp har innprentet en mentalitet hvor laget ikke tar lett på noen. Liverpool er like skjerpet enten det er Norwich eller Manchester City som står på motsatt banehalvdel. De viser ikke det minste svakhetstegn. At vi utbetaler seriegull nå kommer ikke til å forandre på det, sier Ingebrigtsen, som selv er stor fan av de røde fra Merseyside.

Les også:  Telenor: Fotball-EM får mobilnettet til å koke

Skulle likevel det usannsynlige skje, at Liverpool mister ledelsen sin og roter bort gullet, så vil ikke oddsspillerne som nå får utbetalt penger måtte tilbakebetale gevinsten. Det forsikrer pressesjefen:

– Nei, så klart ikke. Spillerne får så klart beholde pengene selv om Liverpool ikke skulle vinne. Vi kommer da også selvfølgelig til å betale ut det laget som eventuelt stikker av med seieren, men vi har ingen tro på at det vil skje. Liverpool blir seriemestere denne sesongen, avslutter Ingebrigtsen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.