Betal trygt, enkelt og kontaktløst

enterkard

Kombinasjonen av digital utvikling, lovverk og endringer i kunders bruksmønster har gjort 2020 til et godt år for kontaktløs betaling. Ved kontaktløs betaling slipper du å berøre terminalen mer enn nødvendig. Denne utviklingen har vært med på å begrense antall fysiske berøringspunkter i forbindelse med den pågående Covid-19-pandemien.

Kontaktløs betaling har blitt den nye normen, og det er lite som tyder på at dette kommer til å endre seg i nærmeste framtid. Betalingspreferanser endrer seg i takt med den teknologiske utviklingen, lovverk og retningslinjer fra finansinstitusjoner.

Les også:  Full seier for frivilligheten: Ny regjering fjerner skatt på dugnad!

I dagligvarebutikker vil det fra i år være obligatoriske å støtte kontaktløs betaling, og det er forventet at andre utsalgssteder kommer til å følge etter.

Med kontaktløse betalingskort slipper du å taste PIN-kode ved beløp under 500 kroner. Bare hold kortet inntil terminalen merket med symbolet for kontaktløs betaling, og betalingen gjennomføres.

Les mer om kontaktløs betaling.

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.