Best Western utvider med nytt boutiquehotell i Stockholm

best western

Et steinkast fra Slussen, i Peter Myndes backe i Stockholm, åpner nå det siste tilskuddet i BW Premier Collection. Hotel Frantz er et familieeid boutiquehotell med 48 unike rom, hvor man har valgt å bevare originaldetaljer fra 1600-tallet.

Med en visjon om å skape en skreddersydd hotellopplevelse har man samtidig latt seg inspirere og påvirke fra omverdenen og nærmiljøet.

Stockholms nye og intime boutiqehotell, Hotel Frantz, åpnet dørene den 1. oktober. Hotellet ligger i ett av Stockholms eldste hus, mellom Peter Myndes backe og Mariagränd, like ved travle Slussen. Teglsteinshuset, som ble oppført i 1647, har en lang historie og det hele begynte med skreddermesteren Frantz Bock. Etter en omfattende ombygging, hvor mange av bygningens originale detaljer er blitt bevart, presenteres nå et elegant og smakfullt hotell hvor man ønsker at ydmyk luksus skal gjennomsyre hotellet.

Les også:  Fra sofa til sti - 7 måter fotturer kan forandre livet ditt på

Gøteborgbaserte Spik Studios, som har mange velrenommerte hotell på sin merittliste, har sammen med familien som eier hotellet jobbet med designet og innredningen. Utgangspunktet har vært å fange det personlige og unike, og samtidig akseptere de gitte forutsetningene i det historiske huset og skape en tidsakse hvor nytt møter gammelt.

– Hotel Frantz med sine 48 skreddersydde hotellrom er så langt unna standardisering som det er mulig å komme. Det nye boutiqehotellet er et godt eksempel på det varierende tilbudet Best Western har med sine 150 hoteller i Skandinavia. Vi er i mot standardisering og hyller i stedet ulikheter, småskala og variasjon, hvilket passer bra med hva dagens og morgendagens reisende etterspør, sier Johan Michelson, Country Manager for Sverige i Best Western Hotels & Resorts.

Les også:  Sykkelhjelm med Mips overlegen testvinner

Foruten sine 48 rom tilbyr hotellet en restaurant med plass til 80 gjester og en mindre hotellbar, der Stockholmere og hotellgjester kan møtes for å oppleve ”Hjemme hos Frantz”-følelsen.

Hotel Frantz eies og drives av familien Pettersson, en ekte hotellfamilie fra Vadstena, som har drevet hoteller i over 30 år. Hotellet inngår i BW Premier Collection by Best Western.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.