Avtale for Danske Bank og Vipps

vipps danske bank

Danske Bank og Vipps er enige om en avtale i det norske markedet. Avtalen innebærer at Danske Bank nå vil tilby Vipps til sine kunder både i privatmarkedet og ikke minst i bedriftsmarkedet i Norge.

Mange av kundene har allerede lang erfaring med bruk av mobile betalingsløsninger.

– Vi har de siste årene, både i Norge og i Danmark, skaffet oss lang og massiv erfaring fra salg av mobilbetaling i butikk. Dette har skjedd i samarbeid med noen av våre aller største kunder. Denne erfaring tar vi med oss inn i vårt nye samarbeid, sier landesjef Trond Mellingsæter i Danske Bank i Norge.

Les også:  Salget av lavprisprodukter øker kraftig

Siden butikkbetaling ble lansert i MobilePay høsten 2015 har løsningen allerede blitt utviklet til å inneholde digitale kvitteringer og bli en del av ulike kundeprogrammer.

– Danske Bank har en åpenbar kompetanse og erfaring fra salg av mobilbetaling i butikk. De vet blant annet hva store og komplekse kunder krever av denne typen løsninger. Det anser vi for å være verdifullt når vi nå skal gjøre butikkbetaling enda enklere og mer attraktivt for norske forbrukere, sier Vipps-sjefen Rune Garborg.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.