AutoStore nominert til prestisjetung europeisk pris

autostore

Ble nasjonal vinner i Europeen Business Awards – nå kan den verdensledende robotoprodusenten gå helt til topps i en av verdens største næringslivskonkurranser.

European Business Awards er en prisutdeling som hvert år deler ut priser til europeiske bedrifter som har utmerket seg det siste året. AutoStore vant i år den norske prisen i kategorien «The Business of the Year Award with Turnover of €150m or higher», og skal konkurrere mot de andre nasjonale vinnerne fra hele Europaom hovedpremien til kategorien under prisutdelingen Warszawa i 3.- 4. desember.

Les også:  Telenor: Fotball-EM får mobilnettet til å koke

– Vi er utrolig stolte over å ha vunnet den norske prisen. AutoStore er en bedrift som hele tiden har stått for innovasjon og effektivitet, og at vi blir lagt merke til på denne måten ved at vi nå skal til Polen og «kjempe» om hovedpremien er veldig gøy. Vi er verdensledende på robotteknologi, og jeg tror vi stiller godt i finaleheatet, sier administrerende direktør i AutoStore, Karl Johan Lier.

Les også:  Eurovision Young Musicians 2024 i Bodø

– Ledende bedrift
AutoStore ble kåret til den norske vinneren av en jury bestående av næringslivsledere, politikere og akademikere. Totalt er syv norske bedrifter nominert til hver sin pris i sin respektive kategori.

– AutoStore viser at de er en ledende bedrift innenfor sitt felt. Å bli valgt som nasjonal vinner betyr at du viser god innovasjon, etikk og suksess og er en av de beste virksomhetene i Europa, sier Adrian Tripp, administrerende direktør for European Business Awards.

Les også:  Eurovision Young Musicians 2024 i Bodø

Totalt ble over 120 000 bedrifter fra 33 land over hele Europa vurdert til de nasjonale prisene. Det blir tolvte gang European Business Awards når den arrangeres 3.- 4. desember i Warszawa.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.