August Németh Winther (25) fra Tromsø blir konsernsjef for 6000 ansatte i sommer

adecco

Blant over 5000 som viste interesse for sommerjobben i Adecco og rundt 1600 som søkte på stillingen, er det nå klart at det er August Németh Winther som nådde lengst, han får også en lønn på 100.000 kroner.

Gjennom prosessen har alle finalistene blitt grundig vurdert.

– De har vært gjennom en tøff prosess som er grundigere enn mange ordinære topplederrekrutteringer, sier konsernsjef i Adecco, Torben Sneve. 

Les også:  Ikke streik: Enighet mellom Norwegian og pilotforeningen

Prosessen ble avsluttet med et fulldags assessmentsenter foran publikum og jury. Til slutt var det altså August Németh Winther som nådde helt til topps.

Konsernsjef Torben Sneve sa at alle finalistene holdt et imponerende nivå. Juryen er svært imponert over alle i topp 10, det var meget vanskelig å velge en vinner blant så mange dyktige talenter. 

–  August er veldig ambisiøs, fremstår som moden og reflektert. Engasjert og opptatt av at alle skal lykkes, og å la andre rundt ham bli hørt. Opptatt av å dra alle i samme retning. Uredd. 

Les også:  Streiken i Mattilsynet: – En potensiell tragedie

Selv sier han dette etter kåringen: «Det føles helt fantastisk, har hatt det som et mål lenge, og gleder meg vedig til august.»

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.