Arnold Schwarzenegger til Oslo Business Forum 2020

Arnold Schwarzenegger

Internasjonale superstjerner som Randi Zuckerberg, Steve Wozniak og Arnold Schwarzenegger er klare for scenen under neste års Oslo Business Forum den 23. og 24. september 2020.

– Vi er utrolig stolte over å kunne annonsere vår beste line-up så langt. Listen over foredragsholdere på Oslo Business Forum 2020 inkluderer noen virkelige ikoner innen næringslivet, og navn som er kjent verden over. Arnold Schwarzenegger har en fantastisk personlighet og en inspirerende historie som alle kan lære noe av, særlig næringslivsledere som vil utfordre status quo, sier Christoffer Omberg, daglig leder i Oslo Business Forum.

Les også:  Senja Caravan vant nasjonal Hertz kåring

Siden den første konferansen i 2016 har nesten ti tusen næringslivsledere besøkt Oslo Business Forum for å bygge nettverk og lytte til foredragsholdere som Sir Alex Ferguson, President Barack Obama og David Cameron, tidligere statsminister i Storbritannia. Oslo Business Forum har som målsetting å bygge den største og viktigste konferansen for næringslivsledere. Neste års konferanse endres fra to separate konferanser i løpet av året, til én årlig todagers-konferanse. I tillegg flyttes konferansen til Norges Varemesse på Lillestrøm, hvor det forventes over tre tusen næringslivsledere.

Les også:  Siva-prisen 2023: Vinneren har spart miljøet for over 100 tonn engangsplast

– Du blir ikke et Hollywood-ikon bare på grunn av store muskler, litt skuespillertalent og karisma. Du må ha et ekstremt fokus, være en god nettverksbygger, og kunne lede teamet rundt deg på en smart måte. Samtidig må du ha evnen til å beholde roen når du er under ekstremt press. Sånn sett er det ikke så stor forskjell på egenskapene til Arnold Schwarzenegger og en ambisiøs, hardtarbeidende leder. Det er derfor han inspirerer så mange, fortsetter Omberg. 

Les også:  Regnskap Norge: – Når er det forsvarlig å dele ut utbytte?

Arnold Schwarzenegger er kjent verden over for sine mange talenter: Verdensmester i bodybuilding, Hollywood action-helt, suksessrik forretningsmann, miljøverner, filantrop, bestselgende forfatter og den 38. guvernøren i California, verdens femte største økonomi. 

– Jeg ser virkelig frem til å komme til Oslo neste år, for å delta på Oslo Business Forum – en konferanse som åpenbart deler min visjon om å utfordre status quo. Aldri tenk smått, tenk stort – og «ignore the naysayers». Og kanskje aller viktigst: Jobb beinhardt, sier Arnold Schwarzenegger.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.