Arktisk matfestival i Moskva

Det russiske formannskapet i Arktisk Råd

Den 10.- 11. desember 2021 er Moskva vertskap for festivalen Taste of the Arctic International Gastronomic Festival. Festivalen fokuserer på arktisk matkunst og arrangeres innenfor rammene av Russlands formannskap i Arktisk Råd.

De viktigste begivenhetene i programmet, inkludert Arctic Cuisine kulinariske maraton og bloggerduellen, vil bli sendt direkte på nettsiden til det russiske formannskapet i Arktisk Råd, Roscongress Foundation, samt i festivalmiljøet på det sosiale mediumet VKontakte.

Les også:  Wood Hotel Bodø åpnet dørene med fullbooket restaurant og hotell

Deltakerne i det to-dagers lange programmet er representanter for de arktiske landene, regionale myndigheter, ambassadører for medlemslandene i Arktisk råd, kokker fra de beste restaurantene i de arktiske regionene i Russland og andre land, samt kulinariske eksperter, turoperatører og restauranteiere.

Festivalen finner sted i det gamle herskapshuset Loft Hall i Moskva. Det innholdsrike programmet har som formål å fremme det nasjonale kjøkkenet til urbefolkningen i den arktiske regionen, utvikle den gastronomiske turismen og økonomien i området, samtidig som at tradisjonene i nord bevares. 

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.