Årets julegavetips fra Komplett.no

julegavetips

Julegaver på nett er blitt en naturlig del av nordmenns juleforberedelser, bodøfolk kjøper færre julegaver i de lokale butikkene i Bodø. Netthandel gjør julehandelen enklere, også for de som lurer på hva de skal kjøpe til venner og familie.

Som Norges største netthandelsaktør har Komplett.no god oversikt over hva nordmenn ønsker seg under treet i 2017. En klar trend er mindre leker og mer teknologi under juletreet.

Les også:  Ivar Andreassen fra Bodø ny styreleder i Fiskebåt Nord

– Barn og unge ønsker seg ikke lenger så mange leker, men heller teknologi de både kan leke med og bruke til å lage og konsumere medieinnhold. I år har vi for eksempel droner på listen for første gang, mens actionkameraet GoPro har blitt en klassiker på ønskelisten. Dette er leketøy for både barn og voksne, sier Lene Iren Oen, kommersiell direktør i Komplett.

Les også:  Ha det gøy på julebordet – Respekter andres grenser

Etter spillklassikerne på toppen har Komplett tro på at mange ønsker seg de nyeste smarttelefonene fra Samsung og Apple, tett fulgt av medietilbehør for lyd og bilde.

– Vi ser at våre kunder setter pris på å kunne handle i ro og mak i en travel førjulstid. Spill, lyd og bilde er sikre vinnere, og vi tror dette reflekterer en endring i nordmenns medievaner og fritid. Vi har sett en trend over tid at nordmenn vil ha kjente merkevarer, og da helst nyeste utgave. I år tror vi mange vil kjøpe den nyeste modellen av Bose QC35 II hodetelefoner i julegave, sier Oen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.