Årets julegave og årets spill: Flåklypa Grand Prix

Flåklypa Grand Prix

Under gårsdagens store galla hos Elektronikkbransjen hvor de kårer årets produkt 2021/2022 innen flere kategorier, stakk spillet om Flåklypa Grand Prix av med to priser: Årets julegave og årets spillprodukt

På samme dag som spillet om Flåklypa Grand Prix ble sluppet ut i butikkene, har spillet allerede rukket å vinne to priser.

Ansvarlig redaktør i Elektronikkbransjen og juryleder Stian Sønsteng sier det var tett i toppen, men at det til slutt var den norske spillproduksjonen til Ravn Studio, Caprino Filmcenter og RockPocket Games som vant. Flåklypa Grand Prix ble også kåret til «Årets spillprodukt 2021/2022».

Les også:  – Planlegg høstferien nå

– Flåklypa Grand Prix kan spilles på PC og Nintendo Switch, og er dermed tilgjengelig for de fleste. Spillet baserer seg på den første versjonen fra år 2000, som ble et norsk spillfenomen solgt i 380.000 eksemplarer, og ikke minst på dukkefilmen fra 1975. Med Flåklypa Grand Prix har Kjell Aukrust og Ivo Caprino skapte noe som nærmest er blitt en del av den norske folkesjelen. Det er altså mange generasjoner som både kjenner på nostalgi og varme følelser når de ser det nye spillet, og mange vil nok også benytte anledningen til å introdusere nye generasjonen for Reodor, Solan, Ludvig og de andre i Flåklypa, sier Stian Sønsteng.

Les også:  Ny undersøkelse: Lite elektronisk likestilling i parforhold

Tilstede for å motta prisen, var partner og kreativ leder i Ravn Studio, Tinka Town: 

– Hvor fantastisk er det ikke å få denne typen anerkjennelse på selveste utgivelsesdagen?! Vi håper selvfølgelig at det bidrar til at det vil ligge enda flere Flåklypa-spill under årets juletrær, sier hun.

Spillet om Flåklypa Grand Prix konkurrerte mot Metroid Dread, Nintendo Switch OLED og Samsung Odyssey Neo G9 LS49AG i konkurransen om «Årets spillprodukt».

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.