Årets frekkeste julekommune: Bodø elsker den erotiske julekalenderen

sinful

Julen byr tradisjonelt på mye moro, gaver og deilige godsaker, men rekordmange nordmenn kan også se frem til en litt frekkere desember, avslører den erotiske nettbutikken.

Vi nærmer oss 1. desember, og julestemningen har allerede begynt å innta landet med små nisser, girlandere og et mylder av fargerike lyslenker over hele kongeriket. Den kommende julemåneden byr også tradisjonen tro på et gjensyn med de populære julekalenderene. 

Tidligere var det utelukkende de yngste i familien som fikk gleden av billig melkesjokolade, men i dag teller også mange voksne ned til julaften med sin egen kalender. Det forteller den erotiske nettbutikken, Sinful, som melder om en vill interesse for ‘årets frekkeste julekalender’, en kalender fylt med sexleketøy og erotisk tilbehør.

Les også:  Advent: Store forskjeller på stearinlys

Rekordsalg av julekalendere
I fjor ble julekalenderen kjøpt av rekordmange nordmenn, og for femte år på rad ble den utsolgt tidligere enn forventet. Derfor har Sinful lyttet til folket og tatt inn enda flere på lageret.

– Ønsket om å bringe mer lidenskap, lek og intimitet inn i forholdet blir mer og mer viktig, og det er nettopp det julekalenderen kan hjelpe med. Den kan bringe par enda tettere sammen og skape opplevelser de aldri vil glemme, sier Mathilde Mackowski, medeier i Sinful.

Les også:  Ørjan blir Brand Manager for Lexus Bodø

I midten av november har 60 prosent flere allerede kjøpt julekalenderen sammenlignet med samme tidspunkt i fjor.

Årets frekkeste julekommune
Innbyggerne i Alta kommer nok til å spare litt på strømregningen i år, for her er det noe annet som holder temperaturen oppe i desember. Her har de nemlig kjøpt 3,46 ganger så mange julekalendere som landsgjennomsnittet, noe som gir dem tittelen «årets frekkeste julekommune».

På andre og tredje plass finner vi Namsos og Bodø, som har kjøpt henholdsvis 3,35 og 3,18 ganger så mange julekalendere som landsgjennomsnittet. Resten av topp 10-listen over de frekke julekommunen inneholder både store og små kommuner over hele landet.

Les også:  Nettsvindel øker under julehandelen

Topp 10-listen over Norges frekkeste julekommuner:

  1. Alta (3,46)
  2. Namsos (3,35)
  3. Bodø (3,18)
  4. Rana (3,08)
  5. Frosta (2,96)
  6. Vefsn (2,79)
  7. Eigersund (2,69)
  8. Ålesund (2,67)
  9. Notodden (2,59)
  10. Åmot (2,36)

Tallet i parentes viser hvor mange julekalendere som er solgt i kommunen sammenlignet med landsgjennomsnittet. Alle tall er beregnet på grunnlag av bestillinger fra 15. september til 15. november. Steder med mindre enn 2000 innbyggere nevnes ikke for å sikre kundens anonymitet.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.