Åpner for at det kan bli tillatt med flere tilskuere på fotballkamper

raja glimt

Kultur- og likestillingsminister Abid Q. Raja (V) møtte ledelsen i Bodø/Glimt mandag i 10-tiden i Bodø. Under møtet ble det diskutert kompensasjonsordning, åpning for flere tilskuere på fotballkampene og reglene for breddeidretten. Det var særlig knyttet usikkerhet til om at tribunene kunne gjenåpnes for flere.

– Vi vil ha flere antall mennesker på kamp, jeg er glad jeg ikke er politiker, jeg har kommet i et område jeg ikke ønsker, sa trener i Glimt Kjetil Knutsen.

Les også:  Glimt kan møte Rosenborg i cupen

– Det var et veldig godt møte hvor vi har diskutert mange ulike forhold som kompensasjonsordningen, åpning for breddefotballen og flere tilskuere på tribunen. Jeg tar med meg disse innspillene til mine regjeringskollegaer og i diskusjoner med helsemyndighetene så skal vi se hva vi får til på best mulig måte, sa Abid Raja.

Kultur- og likestillingsministeren bemerket at det var mye ledig plass på tribunene og åpnet for at det kunne lempes på begrensningene på antall tilskuere.

Les også:  Sensasjon fra Bodø: Ny teknologi skal forbedre gynekologiske undersøkelser!

– Jeg ser at det er betraktelig med plass på Aspmyra og Lerkendal og andre stadioner. Regjeringen og helsemyndighetene har satt en grense på 200 og det gjelder i utgangspunktet til 1. september, avsluttet Raja.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.