Ansatt i Forsvaret i Bodø siktet for voldtekt

forsvaret

En mannlig ansatt i 30-årene i Forsvaret i Bodø er siktet for voldtekt. I tillegg foreligger det mistanke om seksuallovbrudd mot ytterligere fire andre, navngitte fornærmede, ifølge politiet.

NRK Nordland melder at den siktede ble løslatt dagen etter pågripelsen, siden politiet i Bodø ikke fant at det var fare for bevisforspillelse.

– De fornærmede er alle menn i 20-årene. De forholdene det foreligger mistanke om er begått i perioden 2016 og frem til nå, sier politiinspektør Bjarte Walla hos politiet i Nordland til NRK Nordland.

Les også:  Nye kjøkken-trender hos Designa i Bodø

Ifølge Avisa Nordland erkjenner den siktede 30-åringen ikke straffskyld. Mannen bor i Bodø men det er uvisst om han opprinnelig er fra kommunen.

Den siktedes forsvarer, Tor Haug, ønsker overfor NRK Nordland ikke å gå nærmere inn på hvilken tilknytning den siktede har til Bodø, utover at han arbeider i Forsvaret i Bodø.

PS: Bildet over er et illustrasjonsbilde fra Forsvaret (fotograf: Ole-Sverre Haugli) og har ingen forbindelse med saken.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.