ANNONSE: Start din egen nettbutikk – her er våre beste tips

nettbutikk interiør

Handel på nettet bare øker. Dersom du ikke allerede har din egen nettbutikk er tiden innen til å starte nå. Her er våre beste tips for å komme i gang.

Omtrent som Bitcoin, bare med den forskjellen at økningen av nettbutikker og handelen på dem kun peker oppover. Over hele linjen.

Flere og flere handler mer og mer på nettet. Og økningen er solid for mange demografiske grupper. For nye kundegrupper kommer til, samtidig som eksisterende nettkunder velger å handle mer enn det de har gjort tidligere.

Dersom du har tenkt på å starte egen nettbutikk kunne ikke timingen vært bedre. Noe www.smart-web.no forklarer meget godt på sine sider.

Starte egen nettbutikk
Det første du skal tenke på når det gjelder å starte egen virksomhet – kanskje spesielt nettbutikk – er om du vil satse på å jobbe fra hjemmekontor, eller om du vil leie kontorplass.

En av fordelene med å starte nettbutikk er at det er så lave startup-kostnader. Spesielt fordi du nødvendigvis ikke trenger å leie dure kontorlokaler. Det beste er å utnytte dette fullt ut, i hvert fall i de første seks månedene.

Lag heller et praktisk og flott hjemmekontor.

Du trenger ikke nødvendigvis et eget, dedikert rom for ditt hjemmekontor, for om du ikke har ledig rom kan du lage en liten kontorkrok i et hvilket som helst ledig hjørne.

Kontordekor
Fokuser på et stort og godt skrivebord, og glem ikke at selv om du har laptop du kan jobbe på er det i de fleste tilfeller bedre å sette opp en stasjonær maskin med større og bedre skjerm. Glem heller ikke at du bør ha meget godt belysning. Du finner et utvalg av vegglamper her.

I tillegg til et godt skrivebord, en god, stasjonær maskin samt god belysning, trenger du en god stol. Dette er egentlig alt du trenger om du allerede har en god internettlinje.

Som du ser er det enkelt å komme i gang med det praktiske, og ved å bruke kontorplass hjemme den første tiden, kan du spare betydelige beløp på husleie. For husleie kan jo være alt fra 1000 kroner og oppover, og om du holder til i en av de større, norske byene kan selv et lite kontorlokale koster vesentlig mer enn dette.

Nettbutikk tips
Mange glemmer de unike fordelene med nettbutikk, og legger derfor opp til drift som om de skulle være en normal bedrift. Men det er viktig å holde på de fordelene man har.

Vær klar over at seks måneder ikke er lang tid når du skal utvikle egne sider, som ved en egen nettbutikk. Joda, som du så i den første linken finnes det mange, gode hjelpemidler til deg som vil starte butikk på nettet. Men likevel er de mye arbeid som skal til.

Så at du melder deg ut av rotte racet i seks måneder, og holder deg på et hjemmekontor for å spare penger, er overhodet ikke unaturlig. Se på det som en liten ferie, og etter seks måneder kan du selv vurdere om du vil ekspandere til kontor utenfor hjemmet.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.