ANNONSE: Slik underholder du barna i høstferien

natur skog

Så har sommeren nok en gang forsvunnet (litt for fort), og det er på tide å glede seg over høstens gule og røde blader, samt de hyggelige tingene man kan gjøre nå som mørket dominerer mer og mer.

Her kommer noen gode tips til hvordan man kan hygge seg med barna i høstferien – uten å dra på solferie!

Lag en Halloween-fest
Hvem får ikke lyst på en skikkelig uhyggelig og morsom fest nå som mørket melder sin ankomst? Halloween er selvfølgelig den opplagte anledningen, men man kan selvfølgelig også arrangere en spøkelsesfest eller en annen temafest – bare festen er fylt med uhygge, skrekk og mystikk!

Les også:  ANNONSE: Gjenoppblomstringen av plakater i moderne interiører

Ungene kommer til å elske å kle seg ut og få en fest med skrekkelige overraskelser.

Ut i naturen
Høstferien er rett rundt hjørnet og det er massevis av gratis underholdning i naturen. Ta hele familien med på en piknik i høstværet og grill pølser på bålet!

Og hvis dere er heldige så kan dere kombinere det med en sopptur også.

Kos dere med en film
Elsker dere også å se film? Det kan fort bli dyrt å dra på kino med hele familien, så hvorfor ikke se en god film i hjemmets lune stue? Hvis ikke barna er altfor små så er Alien Covenant stream å anbefale. Det er selvfølgelig ikke en film for de mest sarte, men det er jo tross alt høst og tid for litt skumle saker.

Les også:  ANNONSE: Gjenoppblomstringen av plakater i moderne interiører

Frem med popcorn og Cola!

Dra på biblioteket
Er det lenge siden dere har vært på det lokale biblioteket? Uansett om det er lenge siden eller ei, så er et bibliotek alltid i forandring. Det kommer alltid nye bøker, og barnebibliotekene har som oftest mange gode arrangementer og temaer.

Et par timer på biblioteket er både morsomt og lærerikt for hele familien.

Les også:  ANNONSE: Gjenoppblomstringen av plakater i moderne interiører

Lær å bygge og fly med drager
Ofte er det de små gledene som er de beste. Slik er det også med å fly drager. Det er simpelthen et eller annet magisk ved å få noe til å fly, og har man bygget dragen selv, så føles det nesten som et lite mirakel. Det finnes massevis av enkle oppskrifter på drager.

Kanskje du kan finne en på biblioteket mens du er der? Høsten er en perfekt tid til å få fart på dragene!

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.