ANNONSE: Slik blir du kvitt virus på din Mac

linker

Enten du har en MacBook eller en iMac er din datamaskin ofte på internett. Dermed er din nettside stadig i kontakt med utrygge nettsider. Dessuten laster man ofte ned filer fra nettet eller epost.

Dette kan være lydfiler, bilder, video og andre typer filer. Enkelte filer som lastes ned kan det hende du ikke har bedt om å laste ned og du ikke engang har bedt om å laste ned.

Les også:  ANNONSE: Hvordan søke om kredittkort?

Apple er et trygt valg når det gjelder spyware, malware og virus. Men det betyr ikke at det er 100% trygt. Mange som har en Mac satser på at datamaskinen ikke skal bli angrepet.

Det er unødvendig, du kan nemlig laste ned Detox My Mac som er ledende innen fjerning av virus, ormer og annen malware på din Apple datamaskin. Et slikt dataprogram kan vise seg å være en billig forsikring.

Les også:  ANNONSE: Spar penger uten å gå på kompromiss med kvaliteten på mobilabonnementet ditt

Dessuten vil Detox My Mac også fjerne overflødige filer og innstillinger på din Mac slik at den kan gå fortere.

Et annet bra program som beskytter din iMac eller MacBook er MacKeeper. En fordel ved MacKeeper at det er utviklet av Mac-brukere for Mac-brukere. Programmet har en omfattende sikkerhetspakke som effektivt malware, spyware og virus.

Les mer om hvordan MacKeeper beskytter din Mac her.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.