ANNONSE: Linker til gode shopping-sider fra hele verden

web data pc

Vi kjøper mer og mer på nettet. Vi kjøper ikke bare julegaver, kosmetikk og bøker på nettet lengre, nå kjøper vi klær, bil, bolig og alt mulig annet på internett.

Det er utrolig mange nettsider som tilbyr alle mulige slags varer på nettet, og mange av nettbutikkene har godt utvalg, bra kvalitet og gode priser. Men det er utrolig mange av dem.

Det store antallet nettsider som tilbyr gode varer til bra priser gjør at man ofte ikke engang vet om flotte varer og lave priser som finnes tilgjengelig. Ofte bruker man søkemotorer, men man får som regel bare søkeresultat med nettbutikker som du kjenner fra før, eller du får nettbutikker som du ikke er sikker på om du bør handle i.

Three Link Directory er en av verdens største søkekataloger som har samlet og sortert titusenvis av nettsider fra hele verden i alle mulige kategorier, inkludert shopping. En søkekatalog er som en søkemotor, men alle linkene godkjennes og sorteres manuelt.

Det vil for eksempel si at alle linkene er garantert å virke. Dessuten vil du finne håndplukkede linker du ikke vil finne i søkemotorene innen shopping. Dessuten vil du finne flere underkategorier, her er noen av dem:

Autos (biler)
Clothing (klær)
Computers (data)
Home and Garden (hjem og hage)
Jewlery (gullsmed)
Toys and Games (leker og spill)

Når du finner en interessant link kan du klikke på den så får du mer informasjon om nettsiden og en forhåndsvisning av nettsiden slik at du kan se hvordan den ser ut før du klikker på linken til nettbutikken.

Det finnes til sammen titusenvis av kategorier i Three Link Directory så du vil garantert finne interessante linker i alle mulige kategorier.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.