ANNONSE: Korttriks skaper glede og fjerner sjenanse

kort spill

Det finnes mange små gleder i hverdagen, men ingen skaper like mye glede som å være mindre sjenert. Ved hjelp av ulike korttriks er det mulig å bli mindre sjenert, noe som vil gjøre det lettere for en å komme i kontakt med mennesker.

Korttriks er helt unike måter å vise andre ulike egenskaper og ulik kunnskap en har om et produkt eller utførelsen av noe som kan virke avansert. Det er rett og slett magi fra en annen verden som gir glede til både den som utfører korttrikset og de som vil være publikum for det. En kan utføre korttriks som er enkle og avanserte ved hjelp av guider som viser hvordan korttriks skal bli gjort på riktig måte.

Da vet en at det sjeldent vil bli gjort feil enn om man skal ta lærdom fra feilene sine, for det kan rett og slett virke pinlig i enkelte situasjoner.

Les også:  ANNONSE: Energieffektive vinduer for nord-norske hjem

Enkle korttriks som virker avansert
Det finnes magikere overalt som vil vise hva de kan, både på TV og ute på gata. Magien er så enkelt som et triks, men det skaper glede blant folk samtidig som øynene deres sperrer opp for noe de knapt kan tro skjedde. Som regel er spørsmålene mange, og i de fleste tilfeller blir det jo selvfølgelig spurt: «hva skjedde nå?» og «hvordan klarte du det?!».

Dette er de mest klassiske setningene som dukker opp når avanserte hendelser som egentlig er enkle oppstår. Det samme gjelder for korttriks også. Det finnes nemlig en rekke enkle korttriks som virker avansert, men som i prinsippet har en simpel utførelse. Ved hjelp av gode videoer som mange der ute er villige til å dele, så kan en lett lære seg enkle korttriks som får folk til å måpe fra den ene enden til den andre.

Les også:  ANNONSE: Energieffektive vinduer for nord-norske hjem

Vent derfor ikke med å lære deg korttriks som dette da det kan være gull verdt for deg og de en møter på, enten det er på gata eller på en fest.

Avanserte korttriks for de profesjonelle magikerne
Når enkle korttriks blir for lett, og folk begynner å skjønne det, så er det viktig å kompensere for det med avanserte korttriks. Dette vil ta noe mer tid å lære seg da utførelsen kan være noe mer vanskelig enn for de enkle korttriksene som en tidligere har lært seg.

Les også:  ANNONSE: Energieffektive vinduer for nord-norske hjem

Dette vil virkelig få en ut av komfort-sonen sin samtidig som en blir mindre sjenert i møte med andre mennesker. Et avansert korttriks som virkelig vil ta tid å lære, men som definitivt vil slå av på en god fest, er det hvor kortene bytter plass uten at publikummet virkelig får vite det. Man lager en rekke bunker hvor ulike kort blir lagt ut, og det resterende vil bli igjen i en stor bunke hvor man ruller ut alle kortene.

Her skal de mindre bunkene inn i denne store bunken og etterhvert skal man stokke kortene. Dette er en av flere måter å gjøre et avansert korttriks på, og det anbefales å se på en rekke videosnutter for endelig perfeksjon.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.