ANNONSE: Hyggekroker i hagen

hage stol bord parasoll

Sommeren begynner endelig å vise sitt varme ansikt, og tiden nærmer seg for hygge i hagen. Men de fleste som har en hage kjenner til problemet – det er vanskelig å hele tiden finne på nye ideer til hagen.

Å få hagen til å fremstå innbydende og lekker år etter år kan være en vanskelig oppgave. Derfor har vi her samlet sammen noen gode tips og råd, som forhåpentligvis kan inspirere deg til å få hagen klar til sommer og hygge.

Ideer til hyggekroker i hagen
Uansett om du har en hage stor som en fotballbane, eller en lite flekk bak huset, så har vi alle til felles, at vi gjerne vil bruke hagen til å være sammen i. Det er her vi får luft og sol, i tillegg til å nye hverandres selskap. Men det kan være vanskelig å akkurat de ideene til hageinnredningen som fremmer samvær og hyggelige stunder.

For å få hagen til å virke innbydende, og som et opplagt sted å slå seg ned, så er det viktig å skape noen hjørner med den riktige stemningen. Derfor kan du med fordel bestemme deg for en eller flere kroker i hagen som du gjerne vil ha som samlingspunkt. Når du skal velge kroken din, så er det noen ting du med fordel skal overveie:

Vinden
Finn et sted med le. Det kan gjerne være opp mot hekken, muren eller stakittet. Poenget er at dere skal kunne sitte i ro og mak uten at dere blåser bort, uansett når dere bestemmer dere for å sette dere til rette.

Solen
Alt etter temperamentet ditt, så kan du bestemme deg for en plass som har sol det meste av dagen. I tillegg til at du selv kan nyte solen, så er en annen fordel at solen i løpet av dagen varmer opp området.

Når solene har gått ned, så fortsetter flisene og muren med å avgi varme. Dermed kan du sitte utenfor lengre uten å fryse.

Bevoksningen
Hvis du ikke er fan av mygg og andre små flyvende insekter, så er det en god idé å legge hyggekroken vekk fra bjørketrær og eventuelt vann. Det er nemlig her myggen helst vil være.

Hagemøbler som innbyr til samtale
Når du velger hagemøblene til hyggekroken din, så husk at jo tettere dere kan sitte sammen, jo hyggeligere blir når mørket faller på. Dere skal selvfølgelig ikke sitte på fanget til hverandre, men kombiner gjerne benker og dype stoler, slik at det er mulig å krype tettere sammen.

Tepper og puter
Det er ingenting som å krype inn under et varmt teppe. Og med gode puter i ryggen er det ingen grunn til å ikke fortsette hyggen til langt ut på natten.

I tillegg innbyr tepper og puter i hagen til at man setter seg ned. Og med en flott pute- og teppeboks, så er det enkelt å rydde dem vekk når man skal innenfor igjen.

God kvalitet er viktig
Det er viktig at du velger hagemøbler av høy kvalitet, slik at de kan holde i mange år fremover. For hagemøblene skal kunne tåle å stå ute i all slags vær, og er det viktig med riktig materiale, og ikke minst møbelbeskyttelse. Trademax.no tilbyr hagemøbler av den høyeste kvalitet til rett pris.

I tillegg kan du få gode og enkle tips til hvordan sommermøblene dine kan vare betydelig lengre. Du kan se deres store utvalg av hagemøbler her.

Hagemøbler kommer heldigvis i mange forskjellige størrelser og varianter, og du finner helt sikkert noe som passer til nettopp hagen din. Chilli.no er enda et nettsted hvor du kan finne alt som kreves for vellykkede sommerdager utendørs. Du kan følge linken her.

Både Trademax og Chilli er erfarne forhandlere når det kommer til hagemøbler, og alt annet til et flott utemiljø. Hvis du har bruk for enda litt mer inspirasjon, er det enkelt og kjapt å ta en tur innom hjemmesidene deres.

Det er ingen hager som er like, men alle skal kunne nyte sommeren i gode og flotte hagemøbler.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.