ANNONSE: GNP Energy – Strøm på den enkle måten

stue strøm

GNP Energy er en uavhengig strømleverandør med nordisk tilhørighet. De leverer til 4 land, nemlig Danmark, Sverige, Finland og Norge Det er en bedrift i sterk vekst, hvilket prisen som Gasellevinner 2017 vitner om. Målet er blant annet å gjøre det så enkelt og billig for deg som overhodet mulig. Det finnes ingen statlige eller kommunale eierinteresser eller eget strømnett. Ambisjonen er forutsigbarhet for kundene og lavest mulig strømkostnader.

Hvis du overveier å skifte strømleverandør og bli kunde hos GNP Energy, så kan du bytte på kun 2 minutter. Det eneste du må gjøre er å bestille hos GNP, så sørger de for å flytte strømavtalen din fra den eksisterende leverandøren.

Ung bedrift med lang erfaring
Det høres kanskje motstridende ut, men det er sant. I dag har GNP Energy 27 medarbeidere i Sandefjord og mange har lang erfaring fra kraftbransjen, med alt fra handel med strøm på Nord Pool og forvaltning av kraft, til rådgivning og brukerstøtte.

Som tidligere nevnt, er hovedfokuset på lave strømkostnader for kundene. Det betyr at utgiftene i selskapet skjæres ned til benet. Hos GNP finner du ingen prangende lokaler eller store markedsføringsbudsjetter. Driften skal være effektiv og kostnadene skal ligge på et minimum.

Les også:  ANNONSE: Hvordan søke om kredittkort?

Det betyr ikke at man ikke kan utvikle seg som ansatt i selskapet. En av de viktigste forutsetningene for at GNP skal kunne lykkes er en konstant utvikling av kompetanse hos de ansatte og ledelsen. Ikke bare faglig, men også sosialt. Det er en god måte å skape trivsel på, noe som igjen fører til en større grobunn for suksess.

Best på kundeservice
Hvis man skal være en seriøs utfordrer er det store krav til selve kundebehandlingen. GNP Energy har ambisjoner om å være best i klassen på kundeservice. All e-post og telefoniske henvendelser blir besvart så fort som overhodet mulig, i tillegg finnes det en omfattende FAQ-side på hjemmesiden med svar på de fleste spørsmål du måtte ha.

Hvis du allerede er en eksisterende kunde så er det også massevis av informasjon å hente på Min side. Dessuten er GNP på Facebook, hvor du hele tiden kan holde deg oppdatert med nye kampanjer, tilbud og informasjon.

Les også:  ANNONSE: Energieffektive vinduer for nord-norske hjem

Flere forskjellige strømavtaler
Vi har alle forskjellige behov, og derfor er det også flere forskjellige strømavtaler å velge mellom hos GNP. Du bør altså finne ut av hva som er viktigst for deg før du velger strømavtale.

Hvis du for eksempel ønsker å ha en fast månedlig sum du skal betale, så er nok fastprispakkene de riktige for deg. Hvis du gjerne vil ha en jevn og rimelig strømavtale, så kan Flytende Pris være noe for deg.

Folkepakka er perfekt for deg som ikke har så store behov for forutsigbarhet, da den følger markedssvingningene gjennom året.

Hvis du velger Folkepakka, så skal du vite at det følger en Fornøydgaranti med avtalen. For deg som kunde innebærer det at hvis du ikke er fornøyd med avtalen din, så får du pengene for fastleddet for inntil 6 måneder.

Henvender seg både til private og bedrifter
GNP Energy var Gasellevinner i 2017. Det vitner om en virksomhet i vekst. En av årsakene til den store veksten er selvfølgelig mange fornøyde kunder. De innser at det ikke er bedre strømavtaler å få andre steder, og derfor kommer det hele tiden nye kunder til. En annen årsak til veksten er også at GNP Energy ikke bare henvender seg til privatkunder, men også til bedrifter. Det er like enkelt å bestille strømavtaler for bedrifter som det er for privatkunder. Det hele tar bare to minutter.

Les også:  ANNONSE: Spar penger uten å gå på kompromiss med kvaliteten på mobilabonnementet ditt

Bedrifter har flere forskjellige valgmuligheter. Man kan velge Flytende Pris som følger markedssvingningene. Marked hvor avtalen følger den månedlige spotprisen eller Handelspakken, er best for bedrifter som vil unngå ubehagelig overraskelser. Dessuten kan bedrifter velge Optimal. Dette er et skreddersydd tilbud hvor man får strøm til forvaltningspris. Man får dessuten en avtaletid som gjør prisen forutsigbar og pristoppene fjernes ved pristak.

Det eneste du som bedrift behøver å gjøre er å kontakte GNP Energy og få et tilbud som passer perfekt til nettopp din bedrifts behov. Privatpersoner er alle forskjellige med ulike behov, og det gjelder også for bedrifter. Hvis du vil vite mer, så kan du se mere fra GNP Energy her.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.