ANNONSE: Finn lavest lånerente på nett

online shopping

Vi trenger alle å låne penger en eller annen gang i livet, de vanligst lånene er nok boliglån og billån. Men de aller fleste trenger også et privatlån for å finansiere andre ting som oppussing, moped, tannlege og lignende.

Boliglån har ganske lav rente i Norge, det er fordi man stiller boligen som sikkerhet, billån og båtlån bruker også ha lave renter siden bankene har lav risiko for tap av lånebeløpet på grunn av sikkerhet.

Det er ikke tilfellet når det gjelder privatlån uten sikkerhet. Privatlån, eller forbrukslån som lånene også kalles, har ofte ganske varierende rente fra bank til bank, og derfor er det viktig at man velger rett.

Det er upraktisk å finne alle lånetilbudene på nett og sammenligne dem selv, det ville tatt dagesvis, men det finnes praktiske nettsider som enkelt lar deg finne det beste lånet basert på lånebeløp, nedbetalingstid og så videre.

Denne nettsiden lar deg enkelt finne gode lånetilbud og låne penger online. Husk at rentene er veiledende, du må søke på ett eller flere lån for å få lånerenten basert på din privatøkonomi. Du kan låne fra 5.000 og opp til 500.000 kroner.

Merk at det er forskjell på pålydende rente og nominell rente. Nominell rente er effektiv rente – alt inkludert som etableringsgebyr, termingebyr etc. Låneeksempel: Nominell rente fra 6,39% til 21,95%. Effektiv rente fra 6,81% til 24,4%. Eff. rente 13,2%, 150.000 o/10 år, kostnad: 112.573, Totalt: 262573.

Nettsiden har også nyttige artikler om SMS-lån, lån på dagen og mye annet.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.