ANNONSE: Finn et rimelig minilager på nettet

minilager

Du har sikkert sett de forskjellige TV-seriene om «storage rooms» fra USA. Men det er ikke bare i USA folk leier et midlertidig lager for å oppbevare tingene sine.

Det finnes også flere norske selskap som tilbyr utleie av minlager, en av de ledende innen utleie av minilager er 123 Minilager. Den vanligste typen lagerrom du kan leie er containerlager. Dette er sikre og rimelige oppbevaringsplasser på overvåkede og sikre områder.

Dette har flere fordeler. Det betyr at selskapene kan tilby leie av lager for møbler, innbo, varelager, arkiv og lignende til lave priser. Dessuten er ditt lager tilgjengelig for deg døgnet rundt – året rundt.

En annen stor fordel med å leie containerlager er at dem er drive-in, det vil si at du kan kjøre helt inn til døren på minilageret med bil og tilhenger for å losse av gjenstandene du skal lagre.

De fleste selskapene som har utleie av lager opererer oftest i eller ved flere byer rundt om i landet, det gjør også 123 Minilager, du finner en oversikt over avdelingene her.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.