ANNONSE: Finn en god oversetter i dag!

linker

Før i tiden, det vil si en del hundre år tilbake i tid, så var ikke språk et reelt problem. Vi kunne riktignok ikke prate eller ha samtaler med personer fra andre land, men på 1500-tallet så var ikke dette et problem ettersom det ikke var mange mennesker av annen nasjonalitet vi møtte på.

Før i tiden reiste vi ikke, vi hadde ikke internett og vi visste knapt om hverandre. Før i tiden så holdt vi oss med folk av samme nasjonalitet. Dette høres kanskje fantastisk kjedelig ut, men det betydde i hvert fall at vi alle kunne prate sammen. Slik er det ikke alltid i dag.

Få hjelp til oversettelsene
I dag lever vi i en helt annen verden enn hva våre forfedre gjorde på 1500-tallet. I dag kan vi ha en jobbrelatert samtale med en person i New Dehli uten at vi trenger å forlate kontoret. Vi kan ha forretningsmøter med kolleger i Australia uten å reise oss fra stolen.

Dette er selvfølgelig vel og bra, men problemet oppstår så snart vi må forholde oss til et språk vi ikke behersker like godt som norsk. De aller fleste nordmenn tenker nok i dag at de snakker flytende engelsk, men dersom du tenker deg skikkelig om, er du sikker nok på din egen engelsk? En god engelsk oversettelse kan fort være nødvendig.

De aller fleste nordmenn vil nok svare nei på det ovennevnte spørsmålet. Grunnen til dette er at selv om vi snakker engelsk, så er det å skrive tekniske og kompliserte tekster på et språk vi ikke bruker hver eneste dag, veldig krevende og til tider umulig for de aller fleste.

Derfor skal vi være veldig glade for at det nå finnes flere gode oversettere som kan gjøre din norske tekst om til engelsk uten at du mister noe som helst av innholdet. Du kan få dine ideer formidlet til en mye bredere del av verdens befolkning, uten at du selv trenger å gjøre ekstra arbeid, eller bekymre deg for at kvaliteten ikke strekker til.

Det beste av alt er at tilbudet innenfor profesjonelle oversettere har eksplodert, noe som har ført til billigere priser og mye bedre tilbud. I dag kan du finne rimelige oversettere hvor som helst, alt du trenger å gjøre er et internettsøk!

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.