Anne Lindboe går av som PBL-direktør i Bodø

pbh

Anne Lindboe slutter i jobben som administrerende direktør i PBL (Private Barnehagers Landsforbund) i Bodø. – Det har vært en stor ære å få jobbe for alle de flotte og viktige medlemsbarnehagene i PBL. Men nå er tiden kommet for å gå videre og søke nye utfordringer, sier Lindboe.

Hun orienterte selv de ansatte i PBL på et digitalt allmøte mandag 3. januar.

– Det har ikke vært en enkel avgjørelse å ta, men jeg er nå kommet til at tiden er riktig for meg til å gå videre og har derfor valgt å si opp stillingen som administrerende direktør i PBL. Det er ikke med lett hjerte jeg forlater en så flott og viktig organisasjon, og jeg er heldig som har fått være med å drive denne organisasjonen videre i disse årene, sier den avtroppende direktøren.

Les også:  Jitse fra Andøy er delegasjonsleder til SVs landsmøte

Anne Lindboe har ledet PBL i tre og et halvt år, siden august 2018. Da kom hun fra rollen som barneombud.

– Det har vært en stor ære å få jobbe for medlemsbarnehagene i PBL, og det har vært utrolig spennende å bli kjent med så mange forskjellige eiere og ansatte i ulike private barnehager. De gjør en utrolig viktig jobb – spesielt for barna, men også for familiene og samfunnet. Det fortjener de stor anerkjennelse for, sier Lindboe.

Les også:  Driften av skiløypene i Bodømarka går på høygir

Hun har sin siste arbeidsdag i PBL 3. januar. Fra samme dag har styret i PBL konstituert Jørn-Tommy Schjelderup som administrerende direktør i PBL. Schjelderup har jobbet i PBL siden 2001 og kommer fra stillingen som viseadministrerende direktør.

Også PBLs styreleder Eirik Husby deltok på møtet for de ansatte mandag. Han ga den avtroppende direktøren ros for jobben hun har gjort for PBL og medlemsbarnehagene.

Les også:  Spennende baderomsnyhet fra Designa i Bodø

– Anne har virkelig satt spor etter seg i PBL. Sammen med resten av administrasjonen har hun utrettet store og viktige ting for medlemsbarnehagene. Hun har ledet PBL gjennom en god og nødvendig utvikling, satt i gang viktige prosjekter og sikret viktige politiske gjennomslag for medlemsbarnehagene våre. På vegne av styret vil jeg takke Anne for den store og viktige jobben hun har gjort for PBL og medlemmene, sier Husby.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.