Anna of the North slipper albumet «Dream Girl»

hes

Etter å ha servert sitt publikum en håndfull glimrende singler som «Playing Games» og «Dream Girl» det siste halve året, er Anna Of The North klar for å dele sitt andre album med verden. Og for et album det er!

Den utenomjordisk vakre, sårbare og tekstmessig sterke elektropop-debuten, «Lovers» kilte i alle de rette øregangene og skaffet henne en lojal fanbase. Stjernekvalitetene hennes fikk ekstra drahjelp fra den opprørske og smått geniale Odd Future-generalen Tyler, The Creator, som kontaktet henne for et samarbeid til sitt Grammy-nominerte album «Flower Boy».

Les også:  VIDEO: Kalandra har sluppet låta "Are You Ready?"

I tillegg til en kraftstasjon av en remix av hennes første single «Sway», signert Chainsmokers, som ble en global hit. Siden sist har Anna valgt å bryte med sin musikalske samarbeidspartner fra debutalbumet, og står denne gang musikalsk støtt på egne ben, men med et solid apparat i ryggen. 

For Anna selv, føles dette andre kapittelet som hennes solo-debut.

Albumet Dream Girl er lettbent, fylt til randen med selvtillit og kreativitet, og der Anna har hatt full kontroll på alle beslutninger gjennom hele prosessen. Samtlige av de fem singlene som har blitt sluppet fra det kommende albumet har fått mye spilletid på radio og i streaming-tjenestene, både i og utenfor Norge.

Les også:  Eurovision Young Musicians 2024 i Bodø

Anna blir stadig hyllet for sin tilbakelente stil og morsomme tilnærming til media, og er en ettertraktet artist for samarbeid både innen musikk og mote.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.