Anna Of The North lanserer second hand merch-kolleksjon

hes

I anledning slippet av sitt andre album og en større Europa-turné, lanserer Anna Of The North en håndplukket merch-kolleksjon av second hand- og second chance-funn fra gjenbruksappen Tise.

Anna har selv kuratert kolleksjonen, som alle har blitt påbrodert logoen til albumet “Dream Girl”. Anna Of The North, eller Anna Lotterud, som hun egentlig heter, har denne gang valgt å fokusere på en mer bærekraftig måte å produsere merch på.

Les også:  MUSIKK: Gåte slipper låta "Førnesbrunen"

På denne måter blir alle plaggene unike, og ingen plagg er nyprodusert for anledningen. Annas stil kombinerer laid-back streetwear med en dyrere preppy look ved å bruke klassiske vintageplagg og merker som Lacoste, og hennes kreativitet og lekenhet er tydelig i kolleksjonen.

– Jeg har alltid vært veldig glad i vintage og second hand. Det er veldig fint å kunne være med og fronte en mer miljøvennlig måte å bruke og handle klær på. Ved å gi klærne et nytt liv får man helt unike plagg og kombinasjoner, forteller Anna.

Les også:  Over 200 000 har sett "Den første julen i Skomakergata"

Kolleksjonen består av et eksklusivt antall unike plagg som kun vil bli tilgjengelig på Annas egen Tise- og Instagramprofil.

Anna Of The North, som tidligere har hatt stor suksess med sin spesialdesignede merchandise, har som mange andre den siste tiden lyst til å bli bedre på å være mer miljøvennlig. Derfor var det naturlig for Anna å lage denne kolleksjonen sammen med Tise, som sitter i førersetet rundt bærekraftig mote. 

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.