Anna Jæger med låta «How About Mars» oddsfavoritt før MGP-semifinalen

musikk party

Da oddsen for Øst-Norge ble sluppet tidligere i uken ble Oslo-jenta Anna Jæger utpekt som underdog, men nå, før semifinaledagen, er det «How About Mars» som er oddsfavoritt til å gå til finalen i Trondheim.

– Jæger har et lydbilde som vi mildt kan si er særegent. Vi var litt skeptiske og hadde egentlig liten tro på romraketten, men publikum virker å være overbevist. Nå er hun den store forhåndsfavoritten, sier markedssjef i Betsson, Carl-Henrik Tuwezen, før  semifinalen.

Les også:  VIDEO: Kalandra har sluppet låta "Are You Ready?"

I skrivende stund er oddsen på Anna Jæger med «How About Mars» satt til 1,38 på oddsen. Rein Alexander med «One Last Time» er utpekt som nærmeste utfordrer, men oddsen på operasangeren er hele 4,00. Kim Wigaard og Maria Mohn har 5,50 i odds, mens TV-kjendis Tore Petterson er dumpekandidaten i semifinalen med skyhøye 20,00 i odds.

– Når vi setter oddsen er en viktig faktor hva våre oddsspillere tipper på. Vi bruker den informasjonen til å spå hva som vil bli stemt på under sendingen. Det er det som nå har gjort Jæger til favoritt. Hun har i særklasse blitt satset mest på, forklarer Tuwezen, før han fortsetter:

Les også:  Eurovision Young Musicians 2024 i Bodø

– Noe som er svært spesielt er at det omtrent ikke har blitt tippet på Tore Pettersson. Det har kommet ett spill på låten hans. Det tror jeg vi knapt har opplevd før. Et klarere tegn på at «The Start of Something New» kommer til å floppe i semifinalen tror jeg man skal se lenge etter, forteller Tuwezen.

Semifinalen for Øst-Norge går av stabelen 19:50 på lørdag, og du kan se sendingen på NRK.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.