Ane Brun slipper låta «Don’t Run and Hide»

hes

I oktober 2020 slipper Ane Brun sitt første studioalbum på fem år, og legger ut på en sin mest omfattende Europa-turné siden Directions i 2016, med fem stopp i Norge.

Allerede den 21. februar får publikum servert første single «Don’t Run and Hide», fra det kommende albumet. I likhet med resten av platen, slippes singelen på Bruns eget plateselskap Balloon Ranger Recordings.

Billettene til konserten på Sentrum Scene i Oslo, ble revet vekk da den ble sluppet nylig, og nå annonserer hun ekstrakonsert samme sted, i tillegg til konserter i Bergen, Stavanger og Trondheim.

Les også:  VIDEO: Kalandra har sluppet låta "Are You Ready?"

Som alltid forsøker Ane Brun å unngå å gjenta seg selv, og turnerer denne gang med en helt ny sammensetning av musikere på scenen:

– Tre av musikerne, Per Eklund på trommer, Martin Hederos på keyboards og Johan Lindström på keyboards, pedal steel og gitar, har jeg spilt mye sammen med før. Men denne gangen har jeg med meg tre nye musikere: Felisia Westberg på bass, Lovisa Samuelsson på cello og slagverk, og Siv Øyunn Kjenstad på trommer. Jeg vil beholde energien fra Directions-turneen og bygge videre på denne, men også finne plass til den mykere delen av meg. Det blir selvfølgelig også plass til et par av mine coverlåter, forteller Brun.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.