«American Horror Story: 1984» med norgespremiere i morgen

fox

Den Emmy- og Golden Globe-vinnende grøsserserien er tilbake med en niende sesong, «American Horror Story: 1984». Serien har norgespremiere torsdag kl. 22.00 på FOX.

en prisbelønte serien har i flere sesonger skremt vettet av de fleste. «American Horror Story» er et ekstraordinært kostymedrama med en kjerne anerkjente skuespillere, hvor hver sesong byr på nye historier.

Blod, gørr og grøss
Til fansens store frustrasjon er det som vanlig lite informasjon å oppdrive om den nyeste sesongen, og serieskaperne Murphy og Falchuk holder i kjent stil kortene tett til brystet.

Les også:  Lanserer egen Eurosong Radio

Det vi vet så langt er at sesong ni er inspirert av 80-talls grøsser og slasher-klassikere som «Friday the 13th» og som tittelen tilsier skal vi tilbake til 1980-tallet (rettere sagt 1984), hvor en morder er løs på Camp Redwood. Sesongen bærer preg av et estetisk og lekent uttrykk, hvor musikk og kostyme trekker oss tilbake til et tiår det er vanskelig å glemme.

Les også:  Bloggerne på TV 2: Fem nye profiler

Spørsmålene er mange, og lite vil bli avslørt før den lineære tv-premieren i USA, hvor FOX Norge sender episodene påfølgende dag.

«American Horror Story: 1984» har norgespremiere torsdag 19. september kl. 22.00 på FOX.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.