Altibox sponser Premier League på TV 2

tv2

Altibox har inngått avtale med TV 2 om sponsing av Premier League-sendingene, opplyser Altibox til Bodøposten.no idag.

Den nye avtalen er del av en større samarbeidsavtale med TV 2, og omfatter både tradisjonell sponsing av fotballsendingene og samarbeid om eventer, innholdsproduksjon og produktplassering.

– Dette er en ny og spennende måte å samarbeide med våre innholdspartnere på, og vi gleder oss til å komme i gang. Fotball er en idrett som skaper stort engasjement, og med dette sponsoratet får merkevaren vår ekstra tyngde i fotballverdenen på en måte som vil komme seerne og kundene våre til gode, sier leder for merkevare og kommunikasjon i Altibox, Aleksander Eikeberg.

Les også:  Telenor: Fotball-EM får mobilnettet til å koke

Samarbeidet innebærer en rekke aktiviteter som vil komme til syne i løpet av den kommende Premier League-sesongen. For eksempel kan seerne hver runde kåre sin favorittspiller og bli med i trekningen av premier fra Altibox, og en av Premier League-sendingene skal spilles inn på en av lokasjonene til Altibox-partnerskapet. 

Altibox er også hovedsponsor av Eliteserien og e-fotball ligaen Altibox eSerien gjennom Norsk Toppfotball (NTF), og er hovedsponsor av sjakkturneringen Altibox Norway Chess.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.