Altibox koblet til kunde nr. 600.000 i Bodø!

signal

Altibox har koblet opp kunde nummer 600.000, og kunden befant seg i Nord-Norge, nærmere bestemt Bodø!

Familien Berglund i Storvika i Bodø ble glade og overrasket da de nylig fikk besøk av Signal Bredbånd. Ann-Kristin Berglund og familien er nemlig Altibox-kunde nummer 600 000 og fikk derfor blomster og en tre-pakning med Google WiFi som de kan bruke til å gjøre det trådløse nettet i huset enda bedre.

– Jeg synes det var veldig artig at kunde nr. 600.000 i Altibox-partnerskapet befant seg i selveste Bodø. Vi ønsket å overraske Ann-Kristin med et lite besøk. Det var veldig hyggelig, og vi fikk komme inn for å se at alt fungerte, sier Stine Værang, leder for markedsstøtte og samfunnskontakt, Signal.

Les også:  Utdanningsdirektoratet: Elever skal få mulighet til annullering

Beboerne i området har tidligere hatt store problemer med dårlig og ustabilt nett via kobberkabler som hang i lyktestolpene og skygget for den fine utsikten de har i Storvika. Derfor er det blitt opprettet et nabofiberprosjekt og Signal er nå i gang med å få lagt strømkabler og annet ned i bakken, sammen med fiberen.

– Bildet og fargene på tv-en er mye bedre nå, så dette er en helt ny verden, sier Ann-Kristin Berglund, men legger til at det først og fremst var mannen hennes som ivret for å få fiberen i hus. Nå når Altibox-leveransen er på plass, er både hun og datteren Ida (6) svært fornøyde.

Les også:  80 000 flere har rask internettilgang i Norge

– Vi er svært glade for at stadig flere ønsker en forbedret tv-opplevelse og velger oss som leverandør, sier salg- og markedsdirektør Inge Steensen i Signal Bredbånd.

Signal er en av mange partnere som tilbyr internett og underholdningstjenester fra Altibox over hele landet.

I løpet av det siste året har Altibox opplevd rekordstor kundevekst og vi er størst i landet på fiber og Norges nest største leverandør av tv-tjenester uavhengig av aksessteknologi, sier styreleder Toril Nag i Altibox.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.