ANNONSE: 5 råd til en sunn livsstil

Denne artikkelen inneholder annonsert innhold.

For mange er det en utfordring å holde den sunne livsstilen året rundt. Det er alltid en god unnskyldning for å bare ta et ekstra kakestykke på kontoret, spise en deilig middag med en god fløtesaus eller hoppe over løpeturen.

Vi vet alle at det er viktig å leve et sunt liv, men det er ofte lettere sagt enn gjort. Det trenger imidlertid ikke være så vanskelig i det hele tatt, og du trenger ikke tilbringe timer i treningsstudioet og kun spise dampede grønnsaker med kylling. Å leve sunt kan faktisk være en ren nytelse. Her får du noen gode råd til hvordan du kan få en sunn livsstil.

Finn en treningsform du liker

Sjansen for at du kommer deg ut å løpe hvis du virkelig hater å løpe er minimal. Du kommer nok også spesielt ofte på treningssenteret hvis du synes det er det kjedeligste stedet i hele verden. Det er alfa og omega at du finner en treningsform du faktisk liker. Kanskje du foretrekker yoga og lange turer. Det kan også være at du finner glede ved dans, spinning eller crossfit. Eller hva med lange løpeturer i skogen.

Les også:  ANNONSE: Derfor skal du investere pengene dine

Uansett, finn en treningsform du synes er gøy. Det gjør det mye lettere å reise seg fra sofaen og komme ut av døren, og trening vil føles som en nytelse fremfor en sur plikt.

Få bevegelse inn i hverdagen din

Mennesker er rett og slett ikke laget for å sitte foran en datamaskin mesteparten av dagen. Vi er skapt for å bevege oss og bruke kroppen. Derfor er det viktig at du tar med deg mer bevegelse inn i hverdagen. Ikke bare med en løpetur etter jobb, men hele dagen. Dette kan være tiltak som:

  • Gå eller sykle når det er mulig
  • Ta trappene istedenfor heisen
  • Parker bilen så langt unna som mulig fra inngangen til butikken
  • Gjør noen tøyningsøvelser i lunsjpausen for å unngå muskelsmerter
Les også:  ANNONSE: Derfor skal du investere pengene dine

Det er mange måter å få litt bevegelse på i løpet av dagen. Bare vær litt kreativ og lek med hvor mye bevegelse du kan få inn i hverdagen.

Sunne oppskrifter

Trenger du litt inspirasjon til hvordan du kan lage sunn og næringsrike middager, men som samtidig er enkle å lage, smaker digg og metter? Da har vi stedet for deg. Finn sunne og velsmakende oppskrifter for alle på HelloFresh. Med HelloFresh sine oppskrifter er du sikker på å alltid kunne lage en sunn middag.

Det kan være en utfordring å finne oppskrifter som oppfyller alle kravene våres. Heldigvis er HelloFresh sitt oppskriftsunivers er fylt med alt fra vegetariske, til kalorismarte, familievennlig og enkle og raske oppskrifter. Så her er du er sikker på at du finner noen oppskrifter som faller i smak.

Les også:  ANNONSE: Derfor skal du investere pengene dine

Drikk mye vann

Det er viktig å huske å drikke nok vann i løpet av dagen. Hvis du kan drikke to liter om dagen, vil det være ideelt. I Norge er det egentlig ingen unnskyldning for å ikke drikke nok vann, da vi bare kan åpne kranen, og så har vi friskt, rent vann. Det er spesielt godt å starte dagen med et stort glass vann. Hvis du glemmer å drikke vann, kan det hende du har en fin drikkeflaske med deg rundt.

Husk å nyte livet

Sist, men ikke minst, husk å nyte livet. Det er helt greit å spise en sjokoladebit, en deilig dessert eller en god bearnaisesaus. Du må ikke gjøre livet kjedelig for deg selv. Hemmeligheten er alt med måte. Så nyt bare ett stykke kake, men kanskje ikke tre. Alt med måte.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.