228 millioner grasrot-kroner hittil i år

grasrotandelen

Grasrotandelen fyller ti år, og feirer med en ny toppnotering. Etter de fire første månedene i år er det generert hele 228 millioner til lag og foreninger over hele landet. 1. mars var det ti år siden Grasrotandelen startet opp.

De fire første månedene (1. tertial) i 2018 endte på 206,6 millioner kroner, men i år endte Grasrotandelen på 228,4 mill. for samme periode, en økning på ti prosent! 

Les også:  Vant internasjonal pris for digital bolighandel

Fortsetter denne økningen, ender 2019 med over 700 millioner kroner rett til det frivillige Norge, det være seg idrettslag, musikkorps, barneklubber, dyrebeskyttelsen eller foreninger som barnekreftforeningen. For å nevne noen.

– Grasrotandelen er et viktig tilskudd til lag og foreninger og styrker frivilligheten i hele landet. Det er fantastisk å se at stadig flere blir grasrotgivere når vi vet at pengene betyr så mye for mottakerne, sier Anne Helseth, ansvarlig for Grasrotandelen i Norsk Tipping.

Les også:  Glimt: Går mot løsning for tomt til ny storstue

Nær sagt som vanlig er det Vålerenga Fotball som får mest gjennom Grasrotandelen. Og her er det breddeavdelingen med hundrevis av barn og unge som er mottakere. På de neste plassene følger Foreningen for omplassering av dyr og Lions Club Fredrikstad.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.