​Disse gir deg ishockey-VM på Viasat 4

ishockey

Fredag 4. mai er starten for det tre uker lange mesterskapet som spilles i Danmark. Alle Norges VM-kamper sendes med studio på Viasat 4, med første kampdag lørdag 5. mai.

Når de norske ishockey-gutta skal i aksjon på isen i Herning følger vårt ishockey-studio det som skjer både før, under, og etter kamp. Alle Norges kamper sendes på Viasat 4.

Daniel Høglund er programleder gjennom mesterskapet, og har med seg faglig tyngde i studio ved hjelp av ishockey-veteranene Espen «Shampo» Knutsen og tidligere landslagstrener Roy Johansen.

Kommentatorjobben deles mellom Morten Langli og Øystein Ingdahl, mens Bjørn Erevik er ekspertkommentator. Kommentatorene er onsite i Herning Arena. Reporter Ørjan Bjørnstad er på plass i Danmark gjennom hele mesterskapet.

Les også:  Telenor: Fotball-EM får mobilnettet til å koke

De øvrige kampene fra mesterskapet kommenteres av svenske kommentatorer.

Programleder: Daniel Høglund
Daniel Høglund er programleder for ishockey-VM som sendes i mai 2018. Til vanlig jobber den tidligere P4-profilen som programleder for MTGs UEFA Champions League-sendinger, han har også ledet Viasat 4s EHF Champions League-sendinger, Super Bowl og boksing. Høglund var hovedkommentator for TV3 under håndball-EM i 2016 og herrenes EM-mesterskap i januar 2018.

Studioekspert: Espen Knutsen
Tidligere toppspiller, Espen «Shampo» Knutsen, kan skilte med en karriere fra 1980-tallet frem til 2006 da han la opp og begynte å jobbe som trener. Han vil være en av to faste eksperter i studio under mesterskapet. Knutsen har erfaring fra Eliteserien, NHL, og landslagsspill, der han var en del av troppen under OL på Lillehammer i 1994. I 2016 ga han seg som trener i Vålerenga og gikk over i rollen som sportsdirektør i klubben.

Les også:  Telenor: Fotball-EM får mobilnettet til å koke

Studioekspert: Roy Johansen
Roy Johansen har fulgt det norske herrelandslaget i ishockey som hovedtrener fra 2001 til 2016. Han har ledet laget til kvartfinale ved tre anledninger, før han gikk videre som hovedtrener i Vålerenga i 2016.

Kommentator: Morten Langli
Morten Langli ble våren 2015 fast gjest i MTGs UEFA Champions League-studio. Han har tidligere erfaring fra TV 2 som både ekspertkommentator for fotball og ishockey.

Les også:  Telenor: Fotball-EM får mobilnettet til å koke

Kommentator: Øystein Ingdahl
Øystein Ingdahl har lang fartstid som kommentator både fra NRK og Discovery og har ved flere anledninger kommentert ishockey-VM.

Ekspertkommentator: Bjørn Erevik
Bjørn Erevik jobber til daglig som ishockey-kommentator for TV 2. Han har lang erfaring fra ishockyens verden som både spiller og trener.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.