logo apsmyra

To av landets beste lag møttes søndag kveld på Aker Stadion. Molde tok imot gjestende Bodø/Glimt og mye stod på spill.

Glimt starte med disse spillerne: Ricardo Friedrich Erlend Dahl Reitan, Vegard Bergan, Marius Lode, Fredrik André Bjørkan, Håkon Evjen, Patrick Berg, Ulrik Saltnes Philip Zinckernagel, Vegard Moberg og Jens Petter Hauge.

Molde tok tidlig ledelse, etter 8 minutter stod det 1-0 etter scoring fra Leke James. Etter 37 minutter stod det 2-0 til Molde etter en scoring av Mathis Bolly.

Etter pausen kom Glimt inn i kampen og det ble 2-1 etter en scoring av Jens Hauge. Men Magnus Wolff Eikrem. i Molde scoret etter 70 minutter og det stod 3-1.

Men målfesten var langt fra over. Etter 87 minutter scoret Leke James igjen for Molde. Rett før dommeren blåste av fikk Glimt ett mål med Victor Okoh Boniface og stillingen ble 4-2.

Dermed ble det gull for Molde og sølv for Glimt i Eliteserien i 2019.