playground

VIDEO: Nytt album og singel fra Soak

Da Bridie Monds-Watson, bedre kjent som SOAK, i oktober endelig returnerte med sin første singel siden debutalbumet fra 2015, var det endelig lov å begynne å håpe på at det etterlengtede andrealbumet ikke var... Les mer »
warner

VIDEO: Ny låt fra Carnival Kids – Wasted Time

De ambisiøse rockerne i Carnival Kids er straks klare for å slippe sitt andre album. De skal bare kaste bort litt tid først. På senhøsten kom singlene «Trick Myself» og «Artificial Life»... Les mer »
drabant

VIDEO: 4ETG starter året med «Rikkes anthem»

Humorkanalen 4ETG på YouTube har laget en sang om sin favorittdeltager fra fjorårets sesong av «Ex on the Beach», Rikke Isaksen. Etter å ha ventet på en sang om Rikke hele høsten,... Les mer »
playground

VIDEO: Sasami med nytt album og single

Sasami Ashworth, eller bare SASAMI, har blitt skrytt opp i skyene på grunn av de to låtene hun slapp i fjor, og ble kalt både «rock’s next big thing» (The FADER), «thrilling and personal»... Les mer »
mats mikalsen

PODCAST: Ikke bare rockere på Public lengre

Public i Sjøgata er en av Bodøs mest populære utesteder og var tidligere kjent som et sted der de som liker rockemusikk drar til, men nå har dette endret seg og nå... Les mer »
newswire

VIDEO: Kutter ut diesel i korntørking

Norske bønder vil bli mer klimasmarte og skal tørke kornet sitt med fossilfri energi. Landbruket står for cirka åtte prosent av Norges klimagassutslipp. Norges Bondelag har satt som mål å drive fossilfritt... Les mer »
fretex

VIDEO: Sølvguttene fra 1970 er like gode i dag

Fretex oppfordrer folk til å velge gjenbruk til jul og får god hjelp fra Sølvguttene anno 1970. Deres sangstemmer er like gode nå. Akkurat som gaver med erfaring er like gode som... Les mer »
witt

VIDEO: Neste generasjon gokart er på banen!

Den er nå klar i butikkene – Ninebot Gokart, den første gokart på markedet, som er laget for å skrense, og som i tillegg har en startakselerasjon raskere enn en Tesla, og... Les mer »
universal

VIDEO: Fikk suksess med julelåt – Nå slipper TIX video

I november slapp TIX sin første julelåt, «Håper Nissen Har Råd». Låten har herjet i topplistene siden og har strømmet nesten 3 millioner ganger. I dag slippes musikkvideoen til låten. TIX fikk... Les mer »
youtube norge

Dette er årets mest sette YouTube-videoer i Norge

Vi jodlet, danset BlimE-dansen og kranglet om et lydklipp. Men mest av alt så vi på Sommerkroppen til Mads Hansen. En eks-fotballspilleren fra Drammen har trollbundet det norske YouTube-publikummet med bar overkropp... Les mer »