gulating glasshuset

PODCAST: Bedriftsleder i Bodø om Grandes kulturby-nei: Man kan ikke stole på politikere!

Venstre-leder og kulturminister Trine Skei Grande ga nylig Bodø og Nord-Norge et nei til Bodø kommunes søknad for å bli Europeisk kulturby. Før søknaden var sendt. Trine Skei Grande viste til at... Les mer »
google

Google fyller 20 år

I dag er Google 20 år, og mye har skjedd i løpet av de årene – veldig mye. Behovene og vanene våre har endret seg, og derfor utvikler også stadig Google seg.... Les mer »
gunnar andreassen

LEDER: I dag feirer Bodøposten.no bursdag!

For 12 måneder siden ble nettavisen Bodøposten.no etablert. I motsetning til andre nettaviser er Bodøposten.no helt gratis, vi har ingen pluss-artikler, noe som sikkert er en medvirkende faktor til de høye lesertallene... Les mer »
syml

VIDEO: SYML – Clean Eyes

Den amerikanske artisten og produsenten SYML gleder seg til å dele den nye singelen «Clean Eyes» med fans over hele verden. «Clean Eyes» vil overraske mange, og viser en ny side av... Les mer »
youtube

VIDEO: Ordfører Ida Pinnerød døper kommunebåten «Skjerstad»

Fredag 14. september ble den nyrestaurerte, gamle skyssbåten «Skjerstad» døpt av ordføreren i Bodø kommune, til glede for både lokale og tilreisende, under et flott arrangement i Breivik i Skjerstad. – Kjære... Les mer »
joar balstad

Joar Balstad – En profesjonell trubadur fra Oslo

En trubadur er en slags spellemann som vanligvis spiller gitar og synger på ulike arrangement eller uteplasser. Men det er svært få som har det som levebrød. En landets få profesjonelle trubadurer... Les mer »
universal

VIDEO: Lemaitre – Big

Lemaitre er nå ute med låten «Big». I kveld slippes også en fersk musikkvideo som hører til, hvor duoen har fått med seg vennene Magnus Devold, Jonis Josef og Markus Neby. Låten... Les mer »
strøm

PODCAST: Rekordhøye strømpriser i vente – Vedfyring et latterlig dårlig forslag!

Bodøposten.no publiserte for kort tid siden nyheten om at vi kan få den høyeste strømprisen siden 2011 i vinter. Vi kan faktisk få priser opp mot 150 øre/KWh for sluttbrukeren i Norge,... Les mer »
warner

VIDEO: Muse – The Dark Side

Muse har nettopp offentliggjort release-datoen på deres neste album «Simulation Theory». Det nyeste Muse-abumet slippes 9. november på Warner Bros. Albumet skal inkludere ferske singler fra Muse som «Something Human», «Thought Contagion»... Les mer »
hes

VIDEO: Eva Weel Skram – Du e alt eg treng

Eva Weel Skram har nettopp sluppet den nye singelen «Du e alt eg treng». Låten er hentet fra albumet, «Finne heim», hennes første album med norske tekster, som ventes 21. september. En... Les mer »