musikk podcast iphone

Studenter får bedre karakterer med musikk

Annenhver student mener at riktig musikk kan bidra til bedre karakterer, ifølge en fersk undersøkelse utført av YouGov for Sonos. I tillegg føler 9 av 10 studenter at musikk øker trivselen på... Les mer »
pizza

Pizzanasjonen Norge: Ungdommen lever på pizza

Det er ingen tvil. Nordmenn elsker pizza og de fleste av oss spiser det flere ganger i måneden. Det viser en undersøkelse gjennomført av YouGov på vegne av Peppes Pizza som kartlegger... Les mer »
mann dress slips

Norske menn trenger hjelp til å oppdatere garderoben

Tre av ti nordmenn har et ønske om å pynte seg oftere enn det de gjør i dag. Hovedårsaken til at vi ikke tar på finstasen oftere er mangel på kunnskap, viser... Les mer »
refleks

Skal du gå julebukk? Husk refleks!

I noen av årets mørkeste dager skal små og store over hele landet gå julebukk. 6 av 10 nordmenn går uten refleks. – Vi har ingen julebukker å miste. Det finnes ingen... Les mer »
dusj inteiør

Ny undersøkelse: Vil ikke bruke penger på å pusse opp badet – Billigere enn folk tror

Er det virkelig mulig å pusse opp et bad for mindre enn 50 000 kroner? Svaret er ja, viser en landsomfattende undersøkelse. I undersøkelsen, som ble gjennomført av YouGov på vegne av... Les mer »
juletre

Ny undersøkelse: Hver fjerde av oss kjøper noe nytt til juletreet hvert år!

25 prosent av de som har juletre i huset, fyller på med ny pynt hvert eneste år, viser en spørreundersøkelse YouGov har gjort for Biltema. I løpet av tre år har omkring... Les mer »
bil mobil

Så mange sjekker mobilen bak rattet

Fire av ti sier at de har lest eller skrevet tekstmelding mens de kjører bil. – Mobilbruk i bil er livsfarlig. Det må folk skjønne før det er for sent. Det sier... Les mer »
kredittkort

Black Friday og starten på julegavehandel kan gi ny rekord for netthandel

Fredag går startskuddet for årets julehandel for mange, ifølge en ny undersøkelse gjennomført av YouGov på vegne av DIBS Payment Services, en del av Nets. Over halve Norge sier de vil handle... Les mer »
ratt subaru

Ny undersøkelse: Unge stresser mest i trafikken

84 prosent av unge sjåfører er hissige eller stresset når de kjører bil, viser ny undersøkelse. Bilførere over 60 er langt roligere, men også i denne gruppen svarer over halvparten at de... Les mer »
forbrukslån

Flere blir ufør og 70 prosent aner ikke hva de får utbetalt

Antallet uføre i Norge stiger, viser ferske oktobertall fra SSB. – Samtidig aner ikke 7 av 10 nordmenn hva de får utbetalt hvis de blir ufør, sier pensjonsekspert. En ny undersøkelse utført... Les mer »