volkswagen

Volkswagen bygger Golf raskere enn noen gang

Over 35 millioner Volkswagen Golf i ulike versjoner har blitt bygget over hele verden siden den første generasjonen, 26 millioner av dem ved fabrikken i Wolfsburg. Produksjonen av den nye modellen startet... Les mer »
volkswagen

Her er nye Volkswagen Golf 8

Nå er det klart for den åttende generasjonen av Volkswagens bestselger Golf: digitalisert, tilkoplet, framoverskuende, intuitiv å betjene og innovativt elektrifisert. Aldri før har Golf vært mer progressiv. Den er tidenes bilsuksess... Les mer »
volkswagen

Ny utgave av Volkswagen e-up! med lenger rekkevidde

Volkswagen gjør elektrisk mobilitet tilgjengelig for alle med nye e-up!. Batterikapasiteten er økt med over 70%, til 260 km (WTLP). Med priser fra kr. 179.900 åpner Volkswagen for bestilling senere i høst.... Les mer »
volkswagen

Her er den nye Volkswagen Transporter T6.1

Volkswagen Transporter er originalen i klassen, med 12 millioner solgte eksemplarer over hele verden. Her følger form funksjon, i beste Bauhaus-tradisjon. Helt fra den første T1-versjonen ble avduket i 1949, har Volkswagen... Les mer »
volkswagen

Hvordan vil fremtidens bilavgiftsystem se ut hvis bileierne fikk bestemme?

Bilavgifter og bilpolitikk står på dagsorden i nok en valgkamp og er et sentralt budsjettspørsmål for Regjeringen. Hva mener bileierne om dagens og fremtidens bilavgifter? Hvor stor tro har de på nullutslippsvisjonen... Les mer »
volkswagen

Volkswagen forplikter leverandører til bærekraft

Volkswagenkonsernet innfører fra 1. juli 2019 en rangering av underleverandørenes bærekraftighet. Samarbeidspartnere i hele leverandørkjeden blir undersøkt med tanke på menneskerettigheter, miljøvern og korrupsjon. – Vi er overbevist om at et bærekraftig... Les mer »
data nett

Volkswagen åpner karbonnøytralt datasenter i Norge

Volkswagengruppen åpner i dag et nytt, klimanøytralt datasenter på Rjukan. Anlegget er bygget på bare seks måneder, i samarbeid med den norske partneren Green Mountain. Den maksimale effekten på 2750 kilowatt vil... Les mer »
volkswagen

Åpner for salg av nye Passat

Det er nå åpnet for forhåndsbestilling av den nye Volkswagen Passat stasjonsvogn. Passat GTE får rekkevidde på opptil 55 km (WLTP). Lanseringen i Norge blir i september. Nye Passat GTE får betydelig... Les mer »
volkswagen

6:05,336 minutter – Volkswagen ID.R med ny elektrisk rekord!

Volkswagen har nådd en ny milepæl i utviklingen av elektromobilitet: Med to elektromotorer på til sammen 680 hk (500 kW), har ID.R kjørt Nürburgring Nordschleife på 6:05,336 minutter – over 40 sekunder... Les mer »
volkswagen

Volkswagen har allerede bygget 200 ID.3

Volkswagens fabrikk i Zwickau bygges om til å bli den største produksjonsenheten for elektriske biler i Europa, helt etter tidsplanen. Førserieproduksjonen av ID.3 er allerede i gang – mer enn 200 biler... Les mer »