volkswagen

Volkswagen ble Norges mest kjøpte bilmerke for tiende året på rad

Volkswagen har vært Norges mest kjøpte bilmerke hvert år siden 2010. Samlet sett ble 2019 et svært godt år for Volkswagen i Norge med 18 949 registrerte biler av et totalmarked på... Les mer »
continental

Continental leverer teknologi og dekk til nye Volkswagen ID.3

En server fra Continental er et sentralt element i den nye elbilen Volkswagen ID.3. Bilen, som er verdens første som skal bli karbonnøytral i både produksjon og livsløp, vil også bli levert... Les mer »
volkswagen

Her er nye Volkswagen ID. SPACE VIZZION

Med ID. SPACE VIZZION utnytter Volkswagen den nye elektriske MEB-plattformen til fulle: Nyskapende design, generøse plassforhold – og en rekkevidde på opptil 590 km (WLTP). Produksjonsmodellen skal lanseres i 2021. – Den... Les mer »
volkswagen

Volkswagen bygger Golf raskere enn noen gang

Over 35 millioner Volkswagen Golf i ulike versjoner har blitt bygget over hele verden siden den første generasjonen, 26 millioner av dem ved fabrikken i Wolfsburg. Produksjonen av den nye modellen startet... Les mer »
volkswagen

Her er nye Volkswagen Golf 8

Nå er det klart for den åttende generasjonen av Volkswagens bestselger Golf: digitalisert, tilkoplet, framoverskuende, intuitiv å betjene og innovativt elektrifisert. Aldri før har Golf vært mer progressiv. Den er tidenes bilsuksess... Les mer »
volkswagen

Ny utgave av Volkswagen e-up! med lenger rekkevidde

Volkswagen gjør elektrisk mobilitet tilgjengelig for alle med nye e-up!. Batterikapasiteten er økt med over 70%, til 260 km (WTLP). Med priser fra kr. 179.900 åpner Volkswagen for bestilling senere i høst.... Les mer »
volkswagen

Her er den nye Volkswagen Transporter T6.1

Volkswagen Transporter er originalen i klassen, med 12 millioner solgte eksemplarer over hele verden. Her følger form funksjon, i beste Bauhaus-tradisjon. Helt fra den første T1-versjonen ble avduket i 1949, har Volkswagen... Les mer »
volkswagen

Hvordan vil fremtidens bilavgiftsystem se ut hvis bileierne fikk bestemme?

Bilavgifter og bilpolitikk står på dagsorden i nok en valgkamp og er et sentralt budsjettspørsmål for Regjeringen. Hva mener bileierne om dagens og fremtidens bilavgifter? Hvor stor tro har de på nullutslippsvisjonen... Les mer »
volkswagen

Volkswagen forplikter leverandører til bærekraft

Volkswagenkonsernet innfører fra 1. juli 2019 en rangering av underleverandørenes bærekraftighet. Samarbeidspartnere i hele leverandørkjeden blir undersøkt med tanke på menneskerettigheter, miljøvern og korrupsjon. – Vi er overbevist om at et bærekraftig... Les mer »
data nett

Volkswagen åpner karbonnøytralt datasenter i Norge

Volkswagengruppen åpner i dag et nytt, klimanøytralt datasenter på Rjukan. Anlegget er bygget på bare seks måneder, i samarbeid med den norske partneren Green Mountain. Den maksimale effekten på 2750 kilowatt vil... Les mer »