virke matpris

Virke: Fortsatt nedgang i matprisene

Tall fra SSB viser at matprisene sank med 0,4 prosent fra august til september 2018. De siste 12 månedene har matprisene økt med 3,4. Det siste året har prisutviklingen for mat med... Les mer »
virke byggevare

Byggevarehandelen øker og privatmarkedet rører på seg

Proffmarkedet har ikke latt seg skremme av historiske varmerekorder og latt verktøyet hvile i sommer. Veksten i proff-markedet tyder på at det har vært god aktivitet for norske håndverkere gjennom sommermånedene. Det... Les mer »
harald

Virke: Apokalypse i norsk varehandel

Nordmenn legger igjen 1 av 10 kroner i utenlandske butikker og utenlandshandelen er sterkt voksende. Virke mener vi står overfor en apokalypse innen varehandelen. Nordmenns handel i utenlandske nettbutikker økte med 281... Les mer »
reise ferie

Virke: Over halvparten til utlandet i høstferien

34 prosent planlegger å ta høstferie i år, viser tall fra Virkes befolkningsundersøkelse. Av disse oppgir over halvparten at ferien går til utlandet. 54 prosent av de som skal ta ferie, oppgir... Les mer »
kalkulator

Regjeringen varsler gjennomgang av inkassoloven

Regjeringen, ved Justis- og beredskapsdepartementet, har i dag offentliggjort at de vil nedsette en arbeidsgruppe som skal vurdere viktige sider ved dagens inkassolovgivning. Virke inkasso hilser lovrevisjonen velkommen og forventer at prosessen... Les mer »
virke matpris

VIRKE: Forventet nedgang i matprisene

Tall fra SSB viser at matprisene sank med 1,6 prosent fra juli til august 2018. De siste 12 månedene har konsumprisindeksen økt med 3,4 prosent, mens matprisene har økt med 3,2 prosent.... Les mer »
kontor

Virke: Enighet i hovedoppgjøret innenfor helse, utdanning og kultur

Partene innenfor sektorene helse, utdanning og kultur (HUK-området) har gjennomført forhandlingene for hovedtariffoppgjøret 2018, og kom til enighet torsdag kveld. Forhandlingsresultatet er på linje med øvrige oppgjør. – Partene innenfor HUK-området har... Les mer »
tv kamera

Virke-bedrifter rammet av streik fra Norsk filmforbund

Meklingen mellom Virke og Norsk filmforbund (NFF) førte ikke fram på TV-dramaområdet. Dette innebærer at 12 av Norsk filmforbunds medlemmer innen TV-drama er i streik fra lørdag ettermiddag. – Det er veldig... Les mer »
virke matpris

Forventet justering av matprisene

Tall fra SSB viser at matprisene steg med 3,6 prosent fra juni til juli 2018. De 12 siste månedene har konsumprisindeksen økt med 3 prosent mens matprisene kun har økt med 1,3... Les mer »
virke matpris

Uvanlig svak prisutvikling på mat

Tall fra SSB viser at matprisene fortsatt stiger mindre enn prisene generelt. De siste 12 månedene har konsumprisindeksen økt med 2,6 prosent, mens matprisene kun har økt med 0,4 prosent. – Matprisene... Les mer »