hytter sommer

Norge er årets sommerferiefavoritt: Flere utsetter varmegarantien til høstferien

I år er Norge sommerferiefavoritt, mens flere enn i fjor planlegger tur til varmere strøk i høstferien – Det ser ut til at folk satser på en reprise av fjorårets supersommer, sier... Les mer »
sykdom helse

Enighet i lønnsforhandlingene innenfor helse, utdanning og kultur

Partene i Virkes HUK-område kom torsdag kveld, 20. juni kl. 22:00 til enighet i årets mellomoppgjør. Resultatet er innenfor den generelle rammen for lønnsoppgjørene i samfunnet i år. – Det har vært... Les mer »
virke matpris

Rekordstort fall i matvareprisene

Matvareprisene sank med 0,9 prosent fra april til mai, viser tall fra SSB. Dette var tredje måned på rad hvor matvareprisene falt, og første gang siden 1993 hvor matvareprisene falt fra april... Les mer »
tjen penger online

Advarer mot utenlandske nettbutikker

Netthandel fra utlandet er populært, men risikabelt. Flere produkter kan være farlige å bruke. Nordmenns handel i utenlandske nettbutikker økte med 281 prosent fra 2011 til 2017. Nordmenn legger nå igjen 1... Les mer »
harald

Nok en rekord for grensehandelen

Ferske tall fra SSB viser at grensehandelen i form av dagsturer nok en gang slår alle rekorder. Ifølge SSB handlet nordmenn for hele 16,3 milliarder kroner i perioden mars 2018 til mars... Les mer »
virke

Virke: – Uholdbart forslag fra momsutvalget

Virke reagerer kraftig på momsutvalgets anbefalinger. Handel- og tjenestenæringens hovedorganisasjon mener utvalget legger opp til forenkling for byråkratiet, ikke for næringslivet. Momsutvalget leverte i går sin innstilling. Utvalget har konkludert med å... Les mer »
virke matpris

Nytt fall i matvareprisene

Matvareprisene sank med 0,8 prosent fra mars til april, viser tall fra SSB. Dette var andre måned på rad hvor matvareprisene falt, og dermed bidrog til å senke den samlede prisoppgangen. – Det... Les mer »
virke handel

Kjenner du Norges beste butikksjef?

Frem til 20. mai kan du nominere din kandidat til årets butikksjef. Prisen gjelder på tvers av alle bransjer, og er laget for å hedre og løfte frem butikksjefenes innsats. − Vi... Les mer »
påskeegg

Fjell og grønt på påsketallerkenen

I påsken vender nordmenn mot fjellet – også når vi velger påskematen. I tillegg står frukt og grønt sterkt, med appelsinen i front. Påsken er altså tid for tradisjoner, også på tallerkenen.... Les mer »
virke matpris

Overraskende fall i matvareprisene

Prisene på mat og alkoholfrie drikkevarer sank med 0,9 prosent i mars 2019, ifølge tall fra SSB. Dette bryter med trenden om at matvareprisene øker i mars når påsken er i april.... Les mer »