dekkmann

Venter dekkskiftekaos over hele landet

En sen påske gjør at norske bilister får det travelt med å få av vinterdekkene etter påskeferien hvis de skal unngå bøter. Norske dekkverksteder gjør seg klare til storinnrykk, og anbefaler kunder... Les mer »
vinter

– Selvsikre sjåfører kan være farlige på glatt føre

6 av 10 norske bilister føler seg sjelden eller aldri utrygge på glatt føre viser en ny undersøkelse. – Overdreven tro på egne ferdigheter bak rattet kan øke risikoen for ulykker, sier... Les mer »
jensvoll vinter bodø

Livsfarlige vinterveier i Bodø!

Det er rett og slett «livsfarlig glatt» både på veier og fortauer i Bodø nå. Selv bussene hadde kjøreforbud fredag formiddag. Bildet er fra Sneveien på Jensvoll og selv den strøsanda som... Les mer »
Norsk elbilforening

VIDEO: Stor vintertest av fem elbilnyheter til fjells

Elbilforeningen har nå gjennomført sin andre store vintertest av elbiler på fjellet. De fem utvalgte er nyere familieelbiler med lengre rekkevidde. Fem elbiler på test til fjells er ikke hverdagskost. Nå har... Les mer »
bergen

Bergen er vinterens mest populære reisemål

Europeere har stemt frem Bergen som det mest populære reisemålet i vinter. I forbindelse med vinterferien har Avis Norge gjennomført en undersøkelse i en rekke europeiske land for å kartlegge de mest... Les mer »
nve skredfare

Venter stor snøskredfare i Nord-Norge

Fredag øker skredfaren til 4 – stor snøskredfare i Nord-Norge, opp fra 2 – moderat på grunn av mye nedbør og kraftig mildvær. I Sør-Norge ventes skredfaren å ligge på 2 –... Les mer »
naf

NAF: Tynnslitt tillit til vogntog på norske vinterveier

Farlige vogntog svekker folks trygghetsfølelse på vinterveiene. Det slår en ny undersøkelse fra medlemsorganisasjonen NAF fast. – Folk kjører med hjertet i halsen i møte med vogntogene, sier Camilla Ryste, kommunikasjonssjef i... Les mer »
is vann natur

Nå kan isen være kjempefarlig

Hvert år drukner alt for mange mennesker som ferdes på usikker is, og farene øker når temperaturen svinger kraftig. – Sterke temperatursvingninger gjør at isen er usikker, og da må folk vise... Les mer »
danske bank

Danske Banks nye forbrukerøkonom: – Mine tips til vinterferien

– Vi i finansnæringen har et ansvar for å fronte gode verdier i et samfunn som fôrer forbrukerne med fristelser, sier Cecilie Tvetenstrand (39). Hun syns sin nye forbrukerøkonom-rolle er «veldig stas».... Les mer »
desember codan

Sjekk dekkene dine før vinterferien!

En ny undersøkelse viser at halvparten av oss ikke kjenner til mønsterdybdekravet på vinterdekk. – Slitte dekk gir dårligere veigrep og flere ulykker på veien, advarer Georg Richvoldsen i Codan Forsikring. Over halvparten svarer feil... Les mer »