is vann

Vær oppmerksom på tynn is i lavlandet i vinterferieuken

Ved inngangen til første vinterferieuke er vannene i fjellet nå stort sett farbare, men noen unntak finnes. Vær særlig oppmerksom på steder der vann strømmer under isen slik som innløp, utløp og... Les mer »
nve skredfare

Snøskredfare i Nord-Norge

Deler av landet har vinterferie kommende uke og mange har planer om fjelltur. Kort oppsummert er skredfaresituasjonen i Nord-Norge svært krevende mens den er mer moderat i Sør-Norge. Det ventes på ny... Les mer »
nordlys

Hit reiser nordmenn i vinterferien

Vinterferien er rett rundt hjørnet, og stadig flere av oss velger å leie hytte eller feriehus når vi reiser bort. Mest populære destinasjoner finner vi i Norge, Danmark og Spania. Nå er... Les mer »
vinter trafikk vei

Trygg Trafikks vinterferietips

Vinterferien er snart i gang med stor trafikk på utfartsveiene. Her er Trygg Trafikks tips til en sikker vinterferieutfart. Trygg Trafikk oppfordrer alle til å ta det rolig og være tålmodig og... Les mer »
ratt subaru

Slik påvirker snøen kjøreegenskapene

Snø og is gjør ikke bare at det blir glatt på veien. Snø og is i felgene kan også være en sikkerhetsrisiko.  Det er en snørik vinter i store deler av landet,... Les mer »
vinter trafikk vei

Gjør dette for å unngå batteritrøbbel på bilen i vinter

Kulden som har vært denne vinteren har gitt mange bileiere en ekstra utfordring, og da gjerne startvansker. Februar har kommet, og sola titter frem på morgenkvisten og formiddagen. Snøen som hadde lagt... Les mer »
avinor vinter

Snart starter vinterferieutfarten

Det ventes mange reisende de kommende dagene og det anbefales å beregne ekstra god tid. Her kommer noen gode tips til deg som skal ut og fly i vinterferien. – I vinterferien... Les mer »
vinter

Slik får du opp den frosne ladeluka

Med over 200 000 elbiler på veiene, har det dukket opp et nytt vinterfenomen; frosne ladeluker. Hyundai har måttet gå ut og beklage problemer med snø og is på ladeluken til Hyundai... Les mer »
statskog

Rimelige hytteperler ledig i vinterferien

Du kan utforske flotte naturperler i vinterferien med utgangspunkt i Statskogs rimelige hytter. Fortsatt er mulighetene mange. – Vi har drøyt hundre åpne buer, men mest aktuelt i vinterferien er nok de... Les mer »
veisalt bodø

Veisaltet dras inn i Bodø sentrum: Butikker og hjem rammes

Veiene inn og ut av Bodø saltes, men veiene i Bodø sentrum saltes ikke, men likevel dras veisaltet inn i Bodø sentrum, til en av Bodøposten.no sine leseres irritasjon: – Det sies... Les mer »